Lézeres szőrtelenítés otthon?
Van valaki olyan koztetek, aki vett lezeres szortelenitot (pl. Philips, Remington)? Meg vagytok elegedve vele?
En ugy hallottam, ill. olvastam itt is, hogy a lezeres sem vegleges. Igy ugy gondoltam inkabb beruhaznek egy otthoni szerkentyure, ami gondolom gyengebb, mint a kozmetikusi, de azert hosszu tavon megis jobban jarnek vele. Varom a tapasztalatokat :)
Nem tudtam hogy már van lakossági változata is ennek.
Az ember sejtjei 6-8 év alatt teljesen kicserélődnek, így a szőrtüszők is képesek regenerálódni, de végleges szőrtelenítés után már nem fog visszaállni az eredeti állapot. Mindig egyre kevesebb és kevesebb lesz.
1. valaszolonak: kb. 70 ezer :S Nem olcso, viszont kozmetikusnal ennel joval tobbet ott hagysz
2. valaszolonak: eppen a nem vegleges mivolta vegett szeretnem otthon csinalni. A kevesebb, es gyengebb szor nekem mar jo lenne. A kerdes tovabbra is az lenne, hogy akkor az otthoni hasznalatra gyartott lezeres epilalo valamennyivel hatekonyabb, mint a gyanta, vagy nagy sz@r :) es penzkidobas.
Koszi a valaszokat, es varom hatha valaki beruhazott mar ilyenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!