Intim szőrtelenítés otthon?
Figyelt kérdés
Ki hogyan végzi az intim szőrtelenítést? A borotvát már utálom, az epilátor nagyon fáj, kozmetikusnál nem akarok kitárulkozni...van valami otthoni trükk?2010. ápr. 16. 14:59
1/12 anonim válasza:
Ezeken kívül mit vársz? Nincs olyan, ami nem fáj. Ha meg nem jó a borotva, akkor így jártál.
Én amúgy epilálom, és még élek..
15/L
2/12 anonim válasza:
Szerintem a cukorpaszta intim területre ideális, és otthon is meg tudsz birkózni vele. Persze fáj, de korántsem annyira, mint az epilátor.
Ezen kívül van olyan kozmetikus, aki kifejezetten intim szőrtelenítéssel foglalkozik. (nagyon jó fej, és jó szakember)
Nem tudom, hogy ide szabad-e linket írni, de guglizd meg mindkettőt, megtalálod!
3/12 anonim válasza:
Szórd be hajnalban hamuval és egy hétig tedd ezt!Meglátod kihullik és kb. egy hónapig tök sima leszel!Ezeréves módszer.
6/12 anonim válasza:
Hát miért mondanám?Nekem már hat éve bevált módszer, csak nehéz hamut szereznem!
7/12 anonim válasza:
ez a hamus dolog tök jó amúgy mindegy milyen hamuval(h miből van a hamu) mer akkor kipróbálnám én is
8/12 anonim válasza:
Oroszlányi tojásszén+fenyő elégetve.1/2-1/2 arányban.A nyálkahártyát kend be mondjuk Canestennel jó vastagon.
9/12 anonim válasza:
hamu? ez nem hangzik vmi higiénikusnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!