Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim szőrtelenítés otthon,...

Intim szőrtelenítés otthon, Veet gyantával?

Figyelt kérdés

Szerintetek neki merjek esni itthon egyedül gyantázni? Még sose csináltam. Kozmetikushoz nem szeretnék menni, mert nagyon szégyenlős vagyok. Borotválni se szeretném. Az epilátar pedig borzalmasan fáj. Így maradt a gyanta. Szerintetek?

L

2011. dec. 1. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Én egy időbe borotváltam,aztán kipróbáltam a gyantát a teljes felületen és 100x jobban fájt mint az epilátor...Azóta epilálok...

Én a helyedben max a bikinivonalat merném gyantázni,illetve ha teljesen akarod,akkor irány a kozmetikus(ne aggódj neki ez a munkája,nincs mit szégyelni előtte!)

2011. dec. 1. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én gyantázom az egészet. X-epilt használok, nekem a veet nem vált be.

Nem fájt egyáltalán, és minél többször csinálod annál jobban bele fogsz jönni és a szőröd is ritkulni fog.

A popimnál a férjemet szoktam megkérni, mert azt nem érem el, a többit tükörből :)

Sok sikert!

2011. dec. 1. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az epilátor fájt akkor semmiképp ne próbáld meg mert ez annál is jobban fáj.

Én borotválom, sokkal egyszerűbb, gyorsabb.

2011. dec. 1. 13:39
 4/4 anonim válasza:

Borotválom több mint 10 éve. Első pár alkalomkor kipattogzott, de utána nem és most már 2 perc zuhanyzás közben az egész 2-3 naponta.

37/F

2011. dec. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!