Melyik a legjobb hajfesték?
Szia
szerintem ami most a legjobb az az ammóniamentes L'oreal festék,nagyon szép színük van és tele van ápolóanyagokkal.
De jók a Wellásak is meg a Schwarzkopfosak is - nem fakul meg olyan gyorsan a szin.
Én már jó ideje garniert használok. nekem bejött. szőkére festem a hajam kb 4éve az előző márkájú festékemmel mindíg "sárgás" árnyalatú volt. Ezzel nem. És ami még nagy pozitívuma ha befestem a hajam, lemosom, nem érzem h száraz lenne a festéktől. Selymes tapointású. Sztm jó és az
ára sem horror. 600-700Ft.
Kinek mi a legjobb. Árfüggő. Számít az is, hogy milyen színt szeretnél. A lényeg, hogy ne előre dobozoltat vegyél, hanem fodrászkellékesben külön festék külön hozzávaló hidrogén-peroxid ! Mert a dobozosokhoz mindig 9-es oxi van, és általában nem olyan lesz mint a dobozon. Nem mindegy, hogy miből mit szeretnél. A legjobb ha segítséget kérsz a fodrászodtól. Kellékesben is tudnak segíteni a szakemberek.
Egy fodrász
A Palette festékek nem fognak jól!!! Csomó osztálytársnőm próbálta és mindenkinek foltos lett, vagy be se fogta.(színtől függetlenül.Nálunk 18 lány van és a fele próbálta már.Mindenki más színűre...) Én Most festettem először a hajamat Londával(piros dobozos) és meg vagyok vele elégedve. 7 hete festettem de nem fakult sokat. A hajam fényes és egészséges(előtte fodrász festette szőkére és rosszabb volt mint most, bár most világosbarna) Az ára sem vészes a rossmannban 640Ft. Más osztálytársnőim is használják és elégedettek. Szerintem próbáld ki, max váltasz ha nem tetszik.
Sok sikert! Szép legyél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!