Csajok, van itt köztetek olyan, akinek sok szeplője, anyajegye van és mégis szolizik?
Figyelt kérdés
Már párszor voltam szoliban, de mivel elég sok szeplőm van, a kezeim, lábaim tele vannak vele, azon gondolkodtam, jobb lenne inkább abbahagyni. Szerintetek is jobb lenne igy inkább abbahagyni vagy nyugodtan szolizhatok tovább ésszel? (heti 2szer 5 perc...)2011. dec. 6. 14:46
1/5 anonim válasza:
szia!
rajtam vagy 150 db anyajegy van
és szolizom úgy 10 éve.vmikor durvan szolitam,3 naponta 20 perceket.most heti 1 szer megyek 15 p re-nyáron többször.
még nem lett semmi bajom.de sztem nekem nem is szabadna,tele vok anyajegyekkel.
30/L
2/5 anonim válasza:
"sztem nekem nem is szabadna,tele vok anyajegyekkel."
Na ezt nem értem. Elvileg éppen hogy veszélyeztetettebb vagy.
"még nem lett semmi bajom"
Még...
3/5 anonim válasza:
Ne járj,akár rákos is lehetsz vagy talán rosszabb (bár a ráknál rosszabb nincs). Fogadd el magad amilyen vagy és kész.
4/5 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm már 2 éve rendszeresen szolizik(nekem szerencsére nem kell,alapból kreol bőrű vagyok) de ő elég fehér,és szeplős..Mióta szolizik,helyre jöttek a szeplői.Eltűntek.Csak néhány maradt meg az orrán.:D
5/5 Szabinika válasza:
Én is szeplős vagyok!(nem kevés van rajtam):/ Tavaly kezdtem szolizni,féltem amúgy,mert nem igazán jó,olyant is hallodttam aki azt mondta,h szolizzak(NORMÁLISAN,KEVESET)mert lebarnulok,és mivel a szeplő barna színű,nem fog úgy látszani,hát mikor z első szolim mrgvolt,belenéztem a tükörbe megijedttem,nagyon kijöttek tőle,de azért is mentem,hogy legyen színem,mert fehér börű vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!