Köztetek aki nem használ 3-4000ft-os krémet és mégis szép sima a bőre az milyet használ főleg bőrpír ellen érzékeny bőrre?
Én srác vagyok,picit száraz a bőröm sima kézkrémmel bekenem és annyi.Am meg genetika mint minden,sokan nem kennek semmit magukra.Belülről kéne magad táplálni(egészséges ételek)
20/F
Nekem és anyukámnak a Murnauers krémek váltak be (DM-ben kaphatóak). Vagyis nem mindegyik, de a sima éjszakai és a lótuszvirágos nappali krém nagyon jó. Az éjszakai 1900Ft, a nappali kb. 2500. Nincs benne semmi káros összetevő, színezék, tartósítószermentesek. Az éjszakaiban illatanyag sincs. Anyukámnak durva rozaceája van, régóta ez az első krém, ami még enyhítette is a pirosságot.
Itt az éjszakai:
Nappali:
Ja és van még a Balea Med termékcsalád (szintén DM-ben kapható), ami kifejezetten hiperérzékeny bőrre van kitalálva. Olcsó és az összetevői is nagyon jók. Kb. 700-800 Ft egy flakon, van nappali és éjszakai változat. Egy próbát talán megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!