Jársz szoláriumba? Miért? Milyen gyakran egy hónapban? Hány éves F/L vagy? Tisztában vagy vele, hogy milyen hatásai vannak a szolizásnak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 10:39
1/16 anonim válasza:
Én nem járok, mert tisztában vagyok vele.
25/L
2/16 anonim válasza:
Én sem járok, szeretem, hogy fehér a bőröm.
23/L
3/16 anonim válasza:
Én 22/L
kb hetene 2-szer járok, 6 percre / alkalom
ill eddig 8 alkalommal voltam, de most időm sincs, és már elég barna vagyok (pedig elég nehezen barnulok)
szóval most kicsit szüneteltetem, nem akarok olyan gyakran járni
majd pár hét múlva megint
4/16 anonim válasza:
igen járok. miért? mert jobban szeretem, ha van "színe" a bőrömnek, nem szeretem a fehéret, a barna sokkal jobban tetszik nekem, ill. még azért is, mert nincsen időm napozni. mivel nemrég kezdtem ezért most hetente kétszer járok, 8 percre, ill. legutóbb 12 percen voltam. Tisztában vagyok a hatásaival, és 17/L.
5/16 anonim válasza:
Több, mint 1 éve szolizok, hetente 1x 10percet. Mostanában pár hetenként kihagyom.
Tudom, hogy bőrrákot is okozhat.
17/L
6/16 anonim válasza:
Hetente, kéthetente 10percre. Tisztában vagyok a hatásaival, de napfény sem sokkal egészségesebb már manapság...
8/16 anonim válasza:
Igen járok,mert a barna bőr nekem jobban tetszik mint a fehér,a másik ok pedig az,hogy ha nyáron kimegyek a strandra ne kezdjem "fehéren" a napozást.Ezért tavasz vége felé lebarnítom magam egy kicsit.Hetente 3X járok 12 percre.Tisztába vagyok a hatásaival.20/L
9/16 anonim válasza:
Arra leszek kíváncsi, mikor ír ide egy szolis srác...
A legtöbb bevallhatná, hogy heti 3x 20percet van bent :) Szerintem nevetségesek :)) Mint egy grillcsikre...
10/16 anonim válasza:
Jársz szoláriumba?
Nem tudom, h azokat, akik a kérdésre válaszolnak, csak nem igennel, miért kell lepontozni. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!