Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen praktikák segitenek a...

Milyen praktikák segitenek a villámgyors hajnövekedésnek?

Figyelt kérdés
egy rutinműtét miatt le kellett vágni a hajam jelenleg 3mmes és szeretném ha 2 hét mulva kezdődő nyaraláson már normális lenne a hajam azaz 1 vagy1.5cm. az átlaghoz képest gyorsan nő és fiú vagyok de nem tudom h. ez reális-e?remélem vki tud ajánlani vmilyen hajnövést gyorsítő anyagot,eszközt vagy tippet köszönöm
2009. máj. 14. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Forever Aloe Vera First spray 100% stabilizált aloe verából készűlt, ami azt jelenti, hogy ez eljárás során az aloe remek hatóanyagai megmaradnak.

Nagyon széleskörű az alkalmazása én pl. a hajmra használom leginkább.

Egyik simerősönek a nagyija kemoterápiára járt, hullodt is a haja és kevés volt.a kemopőreápia után elkezdet használni ezt a terméket és nem csak nőtt a haja, de dúsult is.

2009. máj. 14. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol lehet beszerezni ilyen spray-t, és mennyibe kerül?

Nagyon érdekelne engem is...

2009. máj. 14. 18:14
 3/6 anonim válasza:
100%
szinte minden rossmann-ba vagy dm. müller stb.ez ilyen sampon szerüség) de ezzel az a baj ha egyszer megcsinálod már nem fog soha többé rendesen nőni a hajad. Mindig ilyen sampont kell használni ha azt akarod nőjön.
2009. máj. 14. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fejbőr masszírozása minden nap, sok gyümölcs, vitamin, elegendő alvás.

Esetleg Bánfi sampon, van akinek az is jó.(Rossmann,DM)

2009. máj. 14. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

nem értem miért nem nől akkor soha többé a hajam ha egyszer megcsinálom

miért nem???

2009. máj. 14. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindnekinek. én eddig ezeket a tanácsokat kaptam a kérdésem óta szoval kait élrdekel megfogadhatja:b vitamin ampullás, de miclén hajszesz,olivaolaj
2009. máj. 15. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!