Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül kb egy tartós...

Mennyibe kerül kb egy tartós hajegyenesítés?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 10:42
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%

Az Onix tartós hajkiegyenesítő termékünket a világ számos pontján használják, rendkívül nagy sikerrel a többi hasonló termékkel szemben.

Ennek a terméknek számos előnye ismert:

egy órát vesz igénybe az eljárás, miután a haj formázható, színezhető, alakítható

otthoni használatra samponok és balzsamok a minőség fenntartása érdekében

2010. febr. 9. 19:38
 22/29 Orsiiii04 válasza:
63%

ccc

nekem 4200 Ft-omba került és mielőtt arra gondolnátok h jajj biztos puttó helyen csináltattam hát a Hajas szalonban.Bár mivel ismerős csináltam a munkadíj 0 Ft volt =DD és ez egy újfajta módszer,csokis egyenesítés rákened az anyagot,hajszárítóval meg kell szárítani,majd kivasalni,rátenni speciális hajpakolást,leöblíteni és kész.Nagyon meg vagyok elégedve,puha és fényes a hajam,sokkal egészségesebbnek néz ki mint mikor naponta egyenesítettem.És persze tökéletesen egyenes lett,érheti pára,teljesen be is vizezhetem,akármit csinálhatok vele,szépen visszaegyenesedik ha megszárad.Úgyh én csak ajánlani tudom.Hogy meddig tart,még kiderül.Azóta 2x mostam,de ez az a fajta ami elvileg 3 hónapot bír.Nekem ez tökéletesen elég volna így a nyári hónapokra mikor már a hőtől (meg izzadságtól) is 3 perc alatt begöndörödött régen..

2010. júl. 17. 01:56
 23/29 anonim válasza:
80%
Igen van az a fajta végleges egyenesítés ami 60 000 Ft és fél évig tart, és van egy másik fajta eljárás ami ugyanigy fél évig tart nem göndörödik be a haj ha víz éri, és 10.000 Ft körül van, teljesen mindegy melyiket választod mindkettő ugyanolyan jó, és nem roncsolja a hajat jobban mint a mindennapi vasalás, ahogy az előzőekben egyik kommentelő írta :D ja és egyik ismerősöm huga az utóbbi eljárást választotta :)
2010. nov. 18. 20:37
 24/29 anonim válasza:
nekem csupán annyi kérdésem lenne,hogy félhosszú hajam van és hullámos.Ha elmennék tartós hajegyenesítésre ami nem tartós hanem csak 6-7000 Ft az mit jelent,hogy csak addig lesz egyenes a hajam amíg legközelebb meg nem mosom?
2011. júl. 25. 20:52
 25/29 anonim válasza:
0%
azt nem vágom minek lett feltéve a kérdés ha úgyis leszarod amit mondanak, és van saját válaszod és annak nyomós forrása.
2011. aug. 8. 22:59
 26/29 anonim válasza:
100%
Én kipróbáltam. A brazil helyett a Wella Gk Hair-t, ami juvexin-nel dúsított. A tartós azt jelenti, hogy közel 5 hónapig tartott az egyenes haj. Nem roncsolta a hajamat, sőt inkább ápolta. Ez hajfeltöltés is egyben. Nekem közepesen hosszú hajam van és mindennnel együtt, szárítással kb. 35 000 Ft volt. [link]
2013. febr. 4. 11:25
 27/29 anonim válasza:
Szerintem sem 40.000 körül van amire Ő gondol,mert az egyik ismerősömnek is volt már ilyen hajegyenesitése (tartós) és az sem volt több 10.000-nél.:$
2013. aug. 23. 09:47
 28/29 anonim válasza:
Az egyik barátnőm 10 évesen a göndör haját kiegyenesíttette végleg.Most 15 éves és még mindig egyenes.20000ft volt.
2014. jan. 15. 18:10
 29/29 anonim válasza:
77%

"Az egyik barátnőm 10 évesen a göndör haját kiegyenesíttette végleg.Most 15 éves és még mindig egyenes.20000ft volt."

Megváltoztatta a genetikáját???

Egyébként tud valaki ajánlani Budapesten valami olcsó tartós hajegyenesítő szalont, vagy maszek fodrászt?

2017. márc. 2. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!