Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül kb egy tartós...

Mennyibe kerül kb egy tartós hajegyenesítés?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 10:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Nah én fodrász tanuló vagyok szal:tartós hajegyenesítés fodrásznál valóban több tízezer fornit kb 2-3 hónapig marad egyenes.

Fodrásznál való mezei egyenesítés 1000Ft körűl mozog jobb helyeken 1000-2000

Azonban lehet kapni hiper-szuper hajvasalót ami valóban tartós és 1 másfél hétíg úgy marad a hajad.

2009. máj. 16. 14:25
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

Első válaszoló vagyok, és csak úgy megsúgom, hogy az én hajamon csináltak tartós hajegyenesítést és a víz sem teszi tönkre. Az viszont igaz, hogy a lenőtt haj már nem annyira egyenes, de mire látható lenne, eltelik vagy 6hónap. Különben meg lehet ismételni és tényleg csak 8ezer ft körül van. Az aki meg azt írja, hogy BIZTOS, hogy roncsolja a hajat...hát nem tudom, szerintem érdemes lenne előtte utána járni...

Amúgy is ezt terméket elég kevesen ismerik, mint már ezen az oldalon annyiszor leírtam, ehhez tanfolyamot végeznek a fodrászok, ami nem olcsó, szóval nem mindenki csinálja meg, és igen, az X-Tenso-ról van szó.

Van pár ismerősöm, aki megcsináltatta, mindenki meg van vele elégedve teljes mértékben, és senkinek nem tette tönkre a haját egy kicsit sem.

2009. máj. 17. 17:15
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Tartós hajegyenesítés: Hasonló eljárás mint a dauer. A hajat vegyszerrel egy krémmel kiegyenesítjük, majd lefixáljuk. 3-4 hónapig a haj egyenes marad. Hideg egyenesítéssel a hajat természetesen egyenesre lehet kihúzni, meleg egyenesítéssel vasalt hatást érhetünk el. Száraz, töredezett hajat, szőke hajat, nem lehet egyenesíteni. Hullámos haj teljesen kiegyenesíthető, göndör haj enyhén hullámossá, könnyen kezelhetővé válik a aművelet által. FONTOS: Minden vegyszerrel kezelt hajnak fontos és elhagyhatatlan az ápolás. Balzsam helyett pakolás, ampulla, szárítás után után hajvégápoló olaj használata fontos. Ezen termékek kiválasztásában nyugodtan kérj tanácsot tőlem. Évente pár alkalommal jó igénybe venni a hajkúrát, ami egy óra alatt szépen helyrehozza a töredezett tincseket.
2009. máj. 27. 16:01
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
jaigen előző válaszadó vagyok... ebben a szalonban is 10ezer alatt írják...
2009. máj. 27. 16:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

szia

ma voltam a fodrászomnál megkérdeztem és azt mondta hogy 8000ft az a kis "dauer massza" amit ő kedvezményesen kap .ezek után valamivel drágább ha meg is csinálja max8-10ezer Ft

DE AZ ÉN FODRÁSZ PL NEM IS CSINNÁL ILYET SŐT NAGYON ELLENZI

mert olyan drága egyrészt,havonta kéne a lenőtt hajat megcsinálni roncsol és amikor nő le ez a dauervízben kiegyenesített haj felül szöszösebb meg csúnyán néz ki

2009. jún. 27. 09:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én fodrász vagyok, plusz csináltak is már ilyet a hajamon. Az az árlista, amit te néztél, csak egy alkalom ára, viszont ez az egyenesítés általában 3 alkalomból áll. Szal a derékig érő, hosszú hajam volt alkalmanként 7000 Ft, de összesen 21000. Csak gondolom, ahol nézted, ott ezt elfelejtették odaírni:) Egyébként meg nagyban függ attól is, h milyen márkával csinálják, mert ugye egy L'Oreal nyilván jóval többe fog kerülni, mint egy Subrína v mit tudom én mi. Rem tudtam segíteni:)
2009. júl. 14. 22:11
 17/29 anonim válasza:
59%
Linkeld be!!! engem érdekelne ;)
2009. szept. 7. 15:41
 18/29 anonim válasza:

"A kérdező kommentje:

szerintem valamit félre érthettetek, mert egy fodrász honlapján van ez:

Tartós hajegyenesítés:

Rövid haj: 5100 Ft

Félhosszú haj: 5900 Ft

Hosszú: 6900 Ft" <-- erre goldoltam XD

2009. szept. 7. 15:44
 19/29 anonim válasza:
itt könnyen kaphattok információt ! [link]
2009. nov. 2. 11:42
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
érdekes, ismerősöm fodrásza átment egy vegyszerrel a haján, egy hónapig teljesen egyenes volt. félhosszú hajra csinálta 2-3ezer forintért. a hajának meg semmi baja.
2009. nov. 19. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!