Mennyibe kerül kb egy tartós hajegyenesítés?
Nah én fodrász tanuló vagyok szal:tartós hajegyenesítés fodrásznál valóban több tízezer fornit kb 2-3 hónapig marad egyenes.
Fodrásznál való mezei egyenesítés 1000Ft körűl mozog jobb helyeken 1000-2000
Azonban lehet kapni hiper-szuper hajvasalót ami valóban tartós és 1 másfél hétíg úgy marad a hajad.
Első válaszoló vagyok, és csak úgy megsúgom, hogy az én hajamon csináltak tartós hajegyenesítést és a víz sem teszi tönkre. Az viszont igaz, hogy a lenőtt haj már nem annyira egyenes, de mire látható lenne, eltelik vagy 6hónap. Különben meg lehet ismételni és tényleg csak 8ezer ft körül van. Az aki meg azt írja, hogy BIZTOS, hogy roncsolja a hajat...hát nem tudom, szerintem érdemes lenne előtte utána járni...
Amúgy is ezt terméket elég kevesen ismerik, mint már ezen az oldalon annyiszor leírtam, ehhez tanfolyamot végeznek a fodrászok, ami nem olcsó, szóval nem mindenki csinálja meg, és igen, az X-Tenso-ról van szó.
Van pár ismerősöm, aki megcsináltatta, mindenki meg van vele elégedve teljes mértékben, és senkinek nem tette tönkre a haját egy kicsit sem.
szia
ma voltam a fodrászomnál megkérdeztem és azt mondta hogy 8000ft az a kis "dauer massza" amit ő kedvezményesen kap .ezek után valamivel drágább ha meg is csinálja max8-10ezer Ft
DE AZ ÉN FODRÁSZ PL NEM IS CSINNÁL ILYET SŐT NAGYON ELLENZI
mert olyan drága egyrészt,havonta kéne a lenőtt hajat megcsinálni roncsol és amikor nő le ez a dauervízben kiegyenesített haj felül szöszösebb meg csúnyán néz ki
"A kérdező kommentje:
szerintem valamit félre érthettetek, mert egy fodrász honlapján van ez:
Tartós hajegyenesítés:
Rövid haj: 5100 Ft
Félhosszú haj: 5900 Ft
Hosszú: 6900 Ft" <-- erre goldoltam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!