Mennyibe kerül és mennyire hatásos az "örökre szóló" hajegyenesítés?
Figyelt kérdés
tudom nem szól örökre hanem csak egy kis időre..
de hatékony valamennyire, megéri az árát?
2011. máj. 4. 12:01
1/3 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, de egy fodrászat oldalán sokan nézegetem, és ott a kommentek közt eddig csak jó véleményeket olvastam róla. Tartós, mivel a legtöbb ember haja nem a tövétől göndörödik (ismétlem, legtöbb, tehát vannak kivételek :) ), és mivel ez a hajegyenesítés folyamatosan nő lefelé, mint a festék, ezért az alja egyenes marad, a töveknél meg ha nem göndörödik eleve onnan, akkor ott is. Szóval sokaknak bejött. :)
2/3 anonim válasza:
Gyanítom, olyan mint a dauer, csak biztosan drágább. De a szer és a technológia vsz. megegyezik.
Pár éve daueroltattam, a szer legyengítette a hajam, pedig erős, vastag szálú, hosszában kettéhasadtak a hajszálaim. Azt a szert többet tuti nem kenem a hajamra:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. és mennyibe kerülhet ha eléggé hosszú az ember haja??
amúgy nekem nagyon vastag szálú a hajam és sok is van, csak úgy megjegyzem :D
én valami olyanról olvastam hogy keratinos hajegyenesítés ami nem csak egyenesít hanem puhábbá teszi a hajat meg ilyesmi..
2011. máj. 4. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!