Cellulitos a combom. Segíthet ez?
Nem elhanyagolható, hogy mit eszel, mennyit mozogsz..
Őszintén remélem, hogy valamilyen hatást el fogsz érni, de az én tapasztalatom sajnos mást mutat.
Szerintem min.4-5 éve diétázom, Rékázom, és kb. ennyi ideje is kenegettem magam ilyen olyan narancsbőr elleni gélekkel, szérumokkal,(rendszeresen, utasítás szerint) és 4-5 éve semmit nem változott. ..volna, ha nem vetek be egyszer-kétszer házi kétkezes narancsbőr masszázst..ezek a krémek szépen kisimítanak, vagy feszesítenek, addig amíg használod, utána meg szétplöttyedhetsz, ezt megint tapasztalatból írom; narancsbőrre látható változást csak a narancsbőr masszázs után láttam(amit persze utána tartani is tudok, ezzel nincs gond), de én még nem találkoztam olyan kencével, ami szó szerint a narancsbőrömet vette volna kezelésbe, és szemmel látható eredménye lett volna!:(
Csavart bőrmasszázs. Én a pasimat is megkértem 1x-2x-3x, mert néhol nem érem el magamnak: az segített, utána múlt egy kicsit, de emellett diétázom, egészséges kajákat eszem, rendszeresen mozgok... szóval makacs,inkább kézzel masszírozd,csavarva, az ér valamit, vagy menj el narancsbőr masszázsra, vagy még talán a vákum-os is jó, csak mielőtt kidobálnád a pénzt az ablakon az X-fajta kencére, lehet, hogy jobban jársz ezen módszerek valamelyikével... ez csak egy tájékoztató jellegű jótanács:)...
De ha mondjuk cukros teát iszol mellette, meg egészségtelen kajákat eszel és nem sportolsz, akkor hiába nyúzod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!