RICINUSOLAJJAL KAPCSOLATBAN?!
épp a pakolással a fejemen írok :D
első kérdés : tuti lefog jönni a hajamról reggel 2x-es hajmosás után? :D
második kérdés : első alkalomtól is látszódhat rajta valami?
és ha mégsem akkor mennyi idő után várható, hogy látszódjon valami eredmény?
köszi előre is a válaszokat és ha esetleg van valami jó tanács akkor azt szívesen fogadom.
nekem is most fent van :D
igen tuti lefog
nekem fél centit nő tőle de nem egyenletesen,és dúsabb kicsit ,és picit bekunkorodik itt-ott megszáradva
Én picit átszárítom előtte, hogy könnyebben lejöjjön az olaj, így nekem már egy mosás után már szinte semmi nincs a hajamon belőle, de én is azért 2x mosom.
Nekem az első alkalom után 4-5 nappal már látszott egy kis növekedés, azóta is szépen növöget!:)
Jótanács?!? .. hát nem írtál semmi problémát, hogy javasoljunk valamit, vagy kijavítsunk...:)
ezt én is kipróbálnám:) leírnátok hol lehet venni ilyen olajat, és hogyan kell használni, milyen gyakran és hogy tényleg nem káros-e?:)
előre is köszönöm!:) L/17
A "4-5 napos" vagyok; én a frufrumon láttam, hogy sokkal többet nőtt, mint szokott egy hét alatt(ezt persze nem szoktam mérni), csak azt láttam 1-1, 5 hét után, hogy már igazítani kell, ami egyébként 3 hetente, havonta szükséges..
Nekem ilyenkor télen nagyon lassan nő a hajam, és mivel hullámos a hajam így nem nagyon lehet se látni, se lemérni, hogy mennyit nőtt, de tényleg szépen megindult..
A ricinusolajat gyógyszertárakban lehet kapni, kimérve kell kérni, olyan 30 ml egy pakoláshoz elég; olívaolajjal, vagy kókuszolajjal is lehet keverni(ezekből kicsit kevesebb mennyiséget, a 30 ml egyébként pont 3 evőkanálnyi) de valaki étolajjal is használja(erről nem tudok nyilatkozni:), melegítve kell egyenletesen felvinni a hajtövekre, majd jól bemasszírozni, hajszárítóval átmelegíteni, majd folpackkal, vagy zacsival bebugyolálni, majd arra még egy sapkát húzni, hogy jól melegen tartsa; így hagyni min. 3 órát, vagy egész éjszakán át, majd 2x-es mosással kimosni(én előtte ugye mint írtam még átmelegítem, hogy könnyebben lejöjjön), ennyi.
Ezt hetente 1x, max 2x, nekem a heti 1-gyel is nő.:)
köszönöm a válaszokat. Azóta már kétszer is megcsináltam a pakolást és teljesen ki jött a hajamból. SŐT. nekem 2naponta kellett eddig hajat mosnom, mert zsírosodott a hajam, de most 3 nap után kellett.
Én raktam bele olivaolajat is..:) hát remélem lesz a késöbbiekben eredménye.. Ja és én heti 2x használom.
még1x köszi az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!