Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajjal kapcsolatban...

Ricinusolajjal kapcsolatban több kérdés?!

Figyelt kérdés

A ricinusolajat száraz vagy vizes hajra kell felvinni?

Mivel kell keverni ?! amiket eddig hallottam pl: tojássárgája,méz, és étolaj?! avagy oliva? meg arra gondoltam rakok bele egy kis bánfi hajszeszt is.. van még valami amit hozzáadhatnék?

2011. nov. 27. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

száraz,de nedvesre is lehet,tökmindegy

Én pl. olívaolajjal keverem,eddig bevált :)

Off : másról én sem hallottam

2011. nov. 27. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem kell semmivel keverni, mert akkor nem lesz meg a megfelelő hatása. Száraz hajra kell felvinni, és akár egy egész éjszakán át rajta hagyni. Fólia, és törölköző/sapka! :) Bánfit sem adj hozzá. Amikor lemososd az olajat, akkor kell a Bánfit használni... Egyszóval ne keverd. Minek? :)

20/L

2011. nov. 27. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat..

Okés akkor majd kipróbálom úgy is, hogy nem keverem meg úgy is, hogy keverem.. :)) remélem hatásos lesz, mert eddig semmi nem vált be..

2011. nov. 27. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!