Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz az, ha 14 évesen borotválo...

Gáz az, ha 14 évesen borotválom 'ott'?

Figyelt kérdés

Nekem sokkal kényelmesebb, főleg ha piros napok vannak... Barátnőm meg kicsit furcsán nézett rám, amikor szóba került ez..

L

2009. máj. 12. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én is borotválom, szerintem nem gáz.
2009. máj. 12. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, csak ez is divat már mint minden más és akarva akaratlanul borortválja magát mindenki orrba-szájba mikor régen meg ki borortválta magát? Még a nők a lábukatse és természetes dolog volt meg most is természetes dolog a szőr. Szerintem némelyik gyerek anyja se borortválja még talán a hónalját se, de ezzel nem azt akarom mondai, hogy gáz, hanem hogy undorító ez a mostani majomkodás ami folyik a világban, gyűlölöm!
2009. máj. 12. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem azért borotválom, mert divat, hanem mert én így jobban érzem magam.

Bár azért a láb és hónalj-borotválásba is benne van ez a divat-szerűség, hiszen ez már sajnos elvárás... :(

2009. máj. 12. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

(: Látom elég éretten gondolkozol.

Amúgy én is 14 évesen kezdtem borotválni.

2009. máj. 12. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2009. máj. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!