Gáz az, ha 14 évesen borotválom 'ott'?
Figyelt kérdés
Nekem sokkal kényelmesebb, főleg ha piros napok vannak... Barátnőm meg kicsit furcsán nézett rám, amikor szóba került ez..
L
2009. máj. 12. 21:17
1/5 anonim válasza:
én is borotválom, szerintem nem gáz.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, csak ez is divat már mint minden más és akarva akaratlanul borortválja magát mindenki orrba-szájba mikor régen meg ki borortválta magát? Még a nők a lábukatse és természetes dolog volt meg most is természetes dolog a szőr. Szerintem némelyik gyerek anyja se borortválja még talán a hónalját se, de ezzel nem azt akarom mondai, hogy gáz, hanem hogy undorító ez a mostani majomkodás ami folyik a világban, gyűlölöm!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem azért borotválom, mert divat, hanem mert én így jobban érzem magam.
Bár azért a láb és hónalj-borotválásba is benne van ez a divat-szerűség, hiszen ez már sajnos elvárás... :(
2009. máj. 12. 21:44
4/5 anonim válasza:
(: Látom elég éretten gondolkozol.
Amúgy én is 14 évesen kezdtem borotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!