Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna szemoldok es sved szoke...

Barna szemoldok es sved szoke haj, nagyon rossz parositas?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok, es lassan elkezdtem oszulni, borzalmas..:S Egyebkent nem festetnem a hajam, sosem rajongtam a szoke hajert. Most, hogy Svedorszagban elek, es latom azokat az igazan vilagos,meg sem hidrogen szoke hatast kelto szoke frizurakat(arany szoke, illetve szinte feher szoke haj),annyira megtetszett...Raadasul a hajam eredetileg kozepbarna,bar inkabb sotet fele tendal, a fodrasz szerint,mivel hihetelten gyorsan no, a sotet felejtsem el,raadasul az le sem kopik. Viszont mennyivel szebb a szoke,ha 1het utan latni mar a lenovest?:S Itt nagyon draga a fodrasz,max havi 1x tudnek menni. A szemoldokom is sotet,suru is,de jarok kozmetikushoz. A borom viszont tenyleg porcelan feher,es nagy kek szemeim vannak. A szemoldokom nem szeretnem szineztetni,hisz habar suru hullik is,meg nekem az mar sok lenne...Mit gondoltok ,milyen hajszin allna nekem a legjobban? Amugy hat kozepeig ero hajam van. Gondolkodtam a vilagos barnan is, de nem tudom,az meg kicsit unalmas, bar lehet az lenne a legpraktikusabb szamomra. Valamint ha mar szoke, inkabb az aranyszoke lenne jo szerintetek is? Lehet az nem svedszoke hivatalason, de en igy hivom.:D Talan az a nagyon "feher" mar sok lenne,de ugy irigylem,akiknek ilyen szinu a termeszetes haja.:)
2011. nov. 26. 15:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Te honnan? Hany eves vagy?
2011. nov. 26. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
17 Borås
2011. nov. 26. 16:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Neked, hogy tetszik az itteni elet?
2011. nov. 26. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:

jobban mint az otthoni sajnos. Eloszor tiltakoztam "áááá otthon minden jobb" de most mikor hazamentem rá kellett jönnöm, hogy abszolut nem.(6vagy 7éve vagyok nem tudom :DD)

Pl. a városban ahol laktam otthon ,látni hogy csuszik minden egyre lejebb stb, elég szar meg furcsa érzés...

Am nagyobb vérosban mint stockholm milyen az élet? Lehet ha egyetemre megyek göteborgba költözök. kicsit parázok tőle :D Jó odamenni buluzni, de lakni...nem tom :D

2011. nov. 26. 17:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Jartal mar Stockholmban? Szerintem eleg porgos.:) De jo ertelemben,mindig van mit csinalni,es na igaz,neha tul sokat isznak,de lehet muvelodni is am szep szammal. Ahhoz kepest,hogy fovaros,tiszta,es szep, hozzakepest sajnos Budapest kb egy getto. En itt jarok egyetemre, de egy ismerosom göteborgi szerintem az se rossz.:) Egyebkent lakni se veszes, pl. figyelnek arra,hogy ne legyen csendhaboritas stb. En eltem meg Malmöben is,ott nem tetszett a sok bevandorlo miatt,meg voltak veszelyes kornyekek, szerintem Stockholm barmilyen meglepo is nyugodtabb es szerintem Göteborg is.
2011. nov. 26. 17:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Amugy milyen szakra mennel?
2011. nov. 26. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Sokak szerint furcsa a szőke hajhoz a barna szemöldök. Az enyém mondjuk természetesen ilyen.

Világos aranyszőke a hajam, kb ilyen: [link]

Hozzá világosbarna a szemöldököm.

Bemelíreztettem a hajam skandinávszőkével, úgyhogy most ilyen: [link]

De nem néz ki rosszul a szemöldökömmel még így se. :)

2011. nov. 26. 19:47
 18/20 anonim ***** válasza:

orvosira...nem tom fog-e menni.

Te mikor jöttél ki?

2011. nov. 26. 21:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Akkor szakmabeli leszel.:) 3eve. Mitol tartasz?
2011. nov. 26. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:

angol szakon vagy akkor? :D

Attol tartok h felveszenek-e .DD

2011. nov. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!