Mennyire károsította a hajatokat a szőkítés?
Jópár éve már volt leszivatva a hajam, de nem túl világosra, csak annyira hogy a rózsaszín festék szép legyen rajta, illetve egyszer otthon hajszínezővel szőkítettem, olyan vöröses-szőke árnyalatra. Most viszont szeretnék a (már az eredeti világosbarnára visszanőtt) hajamba két platinaszőke sávot festetni.
Ti hogy tapasztaltátok, egy ilyen erős szőkítés mennyire roncsolta a hajatokat? Nagyon hullott utána?
Előre is köszönöm a válaszotokat! :)
Köszönöm a válaszokat!
Krisztina, köszönöm a linket és a tanácsot is! Semmiképp sem szeretnék ebbe a festésbe itthon belevágni, én is olvastam már több embertől hogy elég rosszul sült el nekik a dolog otthon.
Valószínű megkereslek majd, de csak a jövő hónap elején mikor megjön a fizetésem. :)) Pont arrafelé járok egyetemre, amerre a szalonod van, milyen szerencse! :)
ui.: én otthon csinálom, magamnak.... semmi baja nincs, csak ügyesnek kell lenni, de megkérhetsz egy barátnőt is akár, hogy segitsen neked... nem nagy mutatvány.
Márka: Kallos-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!