Mennyire működik a mitteszer eltávolító tapasz? Milyen márka létezik és melyik boltban lehet kapni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nekem nem használt semmi. Elkezdtem a clean & clear miteszer elleni arctisztítóját használni. Tescoban is kapható, kék tubus és kis szemcsék vannak benne. Nagyon jó. MInden 2. reggel arcot mosok vele, egy idő után nagyon szépen tisztít.
2/5 anonim válasza:
Nekem a nívea-nak egy sima tisztító zselés arctisztítója használt.Nagyobb tubusban van,sokáig kell a tenyerem dörzsölni,mire habos lesz kicsit,aztán az arcomra is dörzsölgetem.Sokkal tisztább,egyenletesebb az arcom.Naponta,2 naponta használom!(de ezenkívül én 2hetente kitisztítom az arcom,csak a mitesszeres területeket gőzölés stb.. )
3/5 anonim válasza:
Semennyire. Egy tapasz hogy tudná kiszedni, ami a bőröd mélyebb rétegeiben van?
Első válaszoló: kis szemcsék vannak bent? Vagyis bőrradír?
4/5 A kérdező kommentje:
Akinek nem használt és még van belőle esetleg próbálja ki hogy előtte gőzől. Kiváncsi lennék hogy akkor használ-e?
2011. nov. 18. 09:32
5/5 anonim válasza:
szia haat nalam latszik mar hogy hasznal ez a modszer
gozolom az arcom (sokaig ez lenyeges)utana borradir es/vagy egy masik krem ezt lemosom gozoles arcapolokrem es ennyi
igaz max 1hete altam neki de en erzem/latom a hatasat ^.^
egy probat meger
az orron levo miteszerekrol beszelve vegyel tapaszt probalgasd a markakon belul nm tudom hasznal e mert en valami hazi praktikajut keresek neten
miteszer el tavolitonal ne a legdragabbat vedd meg szepen lassan lentrol felfele haladva az arban probald ki
remelem segitettem
szia es sok szerencset ^.^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!