Szalagavatóra smink esetleg hajtipp?
Figyelt kérdés
nem sokára lesz a szalagavatóm és nem tudom,hogy a sminkem milyen legyen és a hajam a hajam vörös,zöld szemem van és szemüveges vagyok :$ ja és mi az a gyertyás menet??hogy zajlik az le ??2011. nov. 15. 20:54
2/8 bumbi02 válasza:
amíg nem tudod leírni azt hogy szalagavató , ez legyen a legnagyobb gondod hogy milyen sminked legyen...egyáltalán minek smink? alapozó + szemceruza max...
3/8 anonim válasza:
mostmégis mi bajotok van?? uyganugy írta le mint ti.
4/8 bumbi02 válasza:
ez tegnap még szaLLagavató volt.. és nem félregépelés volt,mivel mindkét alkalommal két l-el írta...
5/8 anonim válasza:
ne ugass már bele amihez nem értesz 3. ...
6/8 A kérdező kommentje:
egyszer írtam ki ne zavarjon és amúgy meg nem helyesírást kérdeztem,mert én letudom írni csak ti nem tudjátok értelmezni a kérdést grat ilyenek inkább ne írjanak ;)
2011. nov. 18. 20:08
7/8 bumbi02 válasza:
ha jól emlékszem válaszoltam: fölösleges nagy felhajtás a smink meg haj körül... szerintem az a jó ha az ember ránéz a szalagavatós képeire és felismeri magát.. Osztálytársaim - lányrészleg - nagyrésze úgy kisminkelte magát hogy majdnem fel se ismertem...
8/8 A kérdező kommentje:
nem azért sminkelném ki magam,hogy ne lehessen felismerni csak egyszer van ilyen és akkor már legyen olyan,hogy jól érezzem magam...és nem túlzásba vinném az ilyet nem az egészfejem akarom befesteni xd
2011. nov. 19. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!