Érettségin tilos a smink?
Ilyet még nem hallottam, hogy valaki ne sminkeljen egyáltalán érettségire. :D
Én szakmunkás vizsgán nem sminkeltem mondjuk, mert a nagy napra beduzzadtak a vörös szemeim, mivel végigbőgtem idegességemben az éjszakát. :D
Most idén érettségizem, és szerintem egy szemcerka azért nem árt. :D Nem érzem jól magam smink nélkül.
Szerintem azért mondhatta a tanár, mert lehet már volt olyan, aki úgy kifestette magát, mint ha discoba menne, nem? :D Azért az sem piskóta. :D Mondjuk ettől függetlenül akkor sem kellene, hogy másként bíráljanak, de lehet hogyha kétes jegyre áll valaki, akkor szimpátia alapján döntenek (sajnos, nem sajnos).
20/L
17:16-os vagyok.
Nekem mesélte az ofőm, hogy volt egy olyan tanuló, aki az érettségin strandpapucsba, rövidgatyába ment be felelni. :DDD Kicsit sem akadt ki. Asszem épphogy átengedték (persze nem a kinézete miatt - állítólag). :D Mondjuk aki így jelenik meg, abból nem is nézném ki, hogy 4-es, 5-ösre képes teljesíteni. :D
17:19 : mért ne??!:O
mért baja az ha valaki sminkeli magát 18 alatt??ezt annyira utálom.ha nem tetszik nem kell odanézni,de mért kell elbírálni meg ilyneket mondani/írni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!