Elképzelhető, hogy nem áll jól a smink?
Figyelt kérdés
akárhányszor kisminkelem magam úgy érzem nem áll jól. még a szempillaspirál sem, csak ha nagyon keveset teszek a szempilláimra. Lehet, hogy tényleg nem áll jól, vagy csak nem szoktam meg?2009. máj. 9. 15:13
1/3 anonim válasza:
Nekem is furcsa volt amikor először voltam kisminkelve. Próbáld meg hogy először egy kis rúzs/szájfény aztán már másnap egy kis szempillaspirál stb. Lehet így könnyebben megszokod. De szerintem az is elképzelhető hogy nem áll neked jól. Én ismerek olyat akinek csak a rúzs áll jól. Semmi mást nem is szokott használni. Kísérletezz!:) Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Nekem is csak az áll jól, ha nagyon szolidan festem magam. egy kevés alapozó, leheletnyi pirosító, szemspirál, labello.
ha van húzva a szemem szemceruzával vagy felkenek egy élénkebb rúzst, úgy nézek ki mint egy sarki pillangó, és még csak nem is kell belőle sok... közönségesen hat rajtam.
de sztem jobb ez így, mintha kizárólag az erős smink állna jól.
3/3 anonim válasza:
Előfordulhat,hogy nem áll jól neked,vagy nem a megfelelő színt választod például.Amúgy meg jobb a természetes szépség,mint a sminkszépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!