A hajvasalóm simítólapjai nem záródnak rendesen össze. Ez nagy baj?
Bellissima imetec b7 300 hajvasalóm van. Még tavaly kaptam karácsonykor, és már akkor is észrevettem, hogy a lapjai nem záródnak össze rendesen. Egy kis rés marad közte, és a haj is könnyen kicsúszik belőle.
A hajvégeket meg húzza nekem, nem tudom mitől.
Hogyan lehetne megcsinálni, hogy rendesen záródjanak a lapjai?
Hát akkor nem lehet vele mit csinálni :(( Kár...
Mondjuk az a lényeg, hogy vasaljon, de engem akkor is zavar :S
Amúgy nem amiatt van, hogy a haj beleférjen. Egy hibátlan hajvasalónak összeérnek a lapjai... :)
Ugyan ilyenem van és 100%osan nekem sem ér össze, bár nagyon csepp rész van.
A végén az a kis gumiszerű mélyedés, ott fogd meg és nyomd össze az egyik kezeddel, pontosabban ujjaiddal (másikkal ugye fogod a hajvasalót eleve :D ) és akkor nem csúszik ki a hajad. Bár az is eléggé fel szokott forrósodni, pedig emiatt van ott.
én is kaptam karácsonyra egy mini bellisimát és az a bajom vele hogy cseppet sem egyenesít......
a régi remingtonos sokkal jobb, pedig már elég vacak állapotban van :/
nekem remingtonom van és annak se érnek össze teljesen.
karácsonyra kaptam és csak most figyeltem, hogy egy pár milliméteres rés marad közte. bár ha a végén fogom meg és erővel össszenyomom akkor azért összezáródik:D csak hát érted ki akar kondizni hajvasalás közben?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!