Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elromlott a hajvasalóm. Tippek?

Elromlott a hajvasalóm. Tippek?

Figyelt kérdés

már vagy 3 hónapja nem használtam a hajvasalómat, ott porosodott a földön. ma ki akartam vasalni a hajam, és mikor bekapcsoltam, egy pillanatra normálisan világított, mutatta a 140°C jelzést. majd eltűnt az írás, és csak halványan, kék színnel világított a kijelző. és be sem melegedett már. többször próbálkoztam, hátha csak be kell indulnia, de semmi változás. valaki járt már esetleg így? ha igen, mit tettetek?

(ja és Bellissima B25-ös típusú hajvasalóm van, ha a márkája fontos...)

2011. ápr. 18. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Vidd el szerelőhöz.Mást nem nagyon tudsz tenni.
2011. ápr. 18. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha garanciás, vidd vissza, ha nem, vegyél újat. De úgy látszik eddig is jól megvoltál nélküle. :D
2011. ápr. 18. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
.a.k.k.h.a.m.é.g.v.a.n.r.a.j.t.a.h.j.o.t.á.lá.s.a.k.k.v.i.d.v.i.s.sz.a.h
2011. ápr. 26. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Basszus, akkor most majd nem vasalod a hajad, hanem összefogod. Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád.
2011. ápr. 27. 08:20
 5/6 A kérdező kommentje:

kedves tessza, ki a jó bánat mondta, hogy ez a legnagyobb problémám? egyáltalán minek írtál ide, ha nem is mondasz érdemleges választ? senki nem kérte, hogy vinnyogj.

csupán nincs pénzem, hogy vegyek újat, ezért gondoltam kérdezek itt, hátha valaki járt már így, és meg tudta otthon szerelgetni a hajvasalóját.

menj máshova nyafogni....

2011. ápr. 27. 17:04
 6/6 anonim válasza:
100%, hogy az iránypókok okozták!
2011. ápr. 27. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!