1/6 anonim válasza:
Nem, csak akkor ha ugye valaki leszedi bevérzik és ugye nem foglalkozik a sebbel hanem hagyja elfertőződni, de még így is kicsi az esélye.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak mert nekem elég régóta van egy a lábamon, és már ilyen barnás, ha megmosom, de aztán megint kirepedezik...de köszi a választ :)
2011. nov. 8. 20:47
3/6 anonim válasza:
ideje lenne meglátogatnod egy pedikűröst...
4/6 anonim válasza:
Magától a bőrkeményedéstől nem fogsz bőrrákot kapni, ugyan nem vagyok orvos, de az szerintem csak elhalt szaruréteg, sokat nem játszik az egészséged szempontjából, max csak esztétikailag lehet zavaró.
5/6 anonim válasza:
Drogériában árulnak ilyen sarokreszelőt meg kifejezetten bőrkeményedésre "gyalut" amiben van egy kis penge és csak a száraz kemény részeket vágja le. Az elhalt szövet már nem tud elrákosodni. A bőrrák neve melanoma ami az UV sugárzás hatására alakul ki.
6/6 A kérdező kommentje:
értem, kösznöm a válaszokat, csak mert megijedtem, hogy a színe is más lett a bőrömnek...de akkor nincs baj :)
2011. nov. 10. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!