Kedves Hölgy társaim! Mennyire figyeltek erre kozmetikában?
Én még soha nem jártam kozmetikusnál, de ha mennék, szeretném, ha olyan terméket használna, ami számomra is elérhető - épp azért, hogy ne kelljen többet mennem hozzá.
Bár ezek közül a márkák közül egyet sem ismerek, lehet, hogy szerencsés vagyok annyira, hogy "nem professzionális" termékekkel is szép a bőröm.
16:34 ezt nem feltétlenül tudod megvalósítani, mert többnyire a drogéria polcain árult közönségtermékek mások, mint amit a kozmetikus vesz nagykerben. Többnyire erősebb hatóanyaggal, de nem csak erről van szó. A csodaszerek használata mit sem ér, a szakember hozzáértése nélkül.
kérdező, nyugodtan cáfold meg, ha tévedek, de én így gondolom.
Szerintem meg idiótának kell lenni, hogy valaki ne tudja megállapítani a bőrtípusát.
Nekem a homlokom, az orrom és az állam csillog, az arcom viszont húzódik. Vajon milyen bőröm van? Nem tudom, hülye vagyok ahhoz, hogy utána nézzek. -.-
Egyébként Eucerint és La Roche Posay-t használok.
Ilcsit is próbáltam, a tesóm sminkes, tud szerezni, nekem nem jött be.
Bár kérdező, szerintem kissé elfogult vagy, vagy kozmetikus vagy, vagy annak készülsz, mert nem nagyon tudod elfogadni, hogy valaki nem annyira sérült agyilag, hogy megy neki az önálló arcápolás.
Kedves utolsó!
Kövezz meg, ha gondolod, de nem értek veled egyet. Nekem is a t-vonalban zsíros(nak tűnik) az arcom, de mégsem olajos, hanem korpás seborea. De ezek szerint te mind az 5 bőrtípust kapásból felismered? Ezek miatt használnak sokan nem az ő bőrtípusukra való termékeket.
Igen, neked milyen bőrtípusod van? határozd már meg légyszi, mert gőzöd sincs a bőrtípusokról...csak a nők lapja féle zsíros, meg száraz meg ezek vannak meg max.....
mellesleg egyik sem vagyok amit írtál...szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!