Kedves Hölgy társaim! Mennyire figyeltek erre kozmetikában?
Figyelt kérdés
Mennyire számít nektek hogy valaki professzionális kozmetikumokkal dolgozik vagy olyannal ami számotokra is elérhető? Professzionális alatt értem pl.: Solanie, GIGI, Ilcsi termékek a többin pedig: Stella, Forever Living termékek és a többi. Hogy gondoljátok? inkább professzionális termékeket használjon a kozmetikus ha már ott vagytok vagy egyéb is lehet de olyan ami tényleg minőségi és használ is? (mint pl a Forever , Herbalife termékek)2011. nov. 7. 09:21
11/28 anonim válasza:
Nem feltétlenül a drágább a jobb. Az eredmény nem a csodaszereknek köszönhető, hanem a kozmetikus szaktudásának. Én semmilyen sz@arral nem kenem magam és ritkán járok kozmetikushoz, 35 éves vagyok, de a bőröm olyan mint egy 25 évesé.
12/28 A kérdező kommentje:
Azért írtam a GIGIT professzionálisnak meg az Ilcsit mert papíron ezek azok, nem tudja megvenni egy járókelő aki betéved és neten se rendelhetsz belőle csak úgy,és általában ezt nevezik annak ellentétben egy stellával amit bárki megvehet kénye kedvére. Én sem használtam még se gigit se ilcsit,de szinte csak ezeket ismerik az emberek ezért írtam őket, a kérdés tulajdonképpen nem ezekre a termékekre éleződik ki csak magára tényre , hogy az emberek a márkátlanabb mindenki számára elérhető vagy az ismertebb kozmetikumokat részesítik előnyben. mindenkinek más a márka és a professzionális fogalma nem vagyunk egyformák, de a kérdés nem ez.
2011. nov. 7. 12:04
13/28 anonim válasza:
Annyi szent, hogy hozzád tutira nem ülnék be, mert az agyi szinted alacsony az UFO-s kérdésekhez írt válaszaidból ítélve :)
14/28 anonim válasza:
Nálam a vendég bőre a döntő nem a márka.A Lady Stellának is ugyanúgy vannak nagyon jó termékei.De én horribilis árú termékcsaládot nem választhatok,nem tudják megfizetni.
15/28 A kérdező kommentje:
ma 14:01
Milyen ufo-s kérdések? :D
2011. nov. 7. 14:52
16/28 anonim válasza:
14:01 az UFO kategóriába írt válaszokból nem lehet következtetni senki agyi színvonalára, mert ott jóformán mindenki baromságokat ír. De te is nagyon ráérsz, hogy így ellenőrizgeted a kérdezők szellemi szintjét és ez alapján próbálsz ítélkezni. Az ezotériának nem sok köze van a kozmetikához, attól még valaki lehet jó kozmetikus, mert bugyuta kérdésekre ahhoz méltó választ ad.
17/28 anonim válasza:
Én olyan embert nem veszek komolyan, aki ilyenekben vakul hisz :D Szóval tuti elkerülném az ö kozmetikáját, ha tudnám ezt..
18/28 A kérdező kommentje:
már ne haragudjatok, de én egyetlen ufos témához sem szóltam hozzá tegnapi regisztrációm óta :D de ha már itt tartunk...:D honnan tudná bárki is hogy én mibe hiszek??? ha nem híresztelem? :D
2011. nov. 7. 15:00
19/28 anonim válasza:
Akkor úgy mondom, hogy ezotériás témába :)
Onnan tudom, hogy kijeleztetted a neved.. helló :D
20/28 A kérdező kommentje:
pontosabban melyik témára gondolsz? szerintem semmit nem írtam ami az agyi szintemet lealacsonyította volna, max a tied lehet alacsony mert az ufo meg az ezotéria nem ugyanaz, másrészt bizonyított tény, hogy az az agyilag gyenge aki más álláspontját megtagadva csak a saját igazát fújja...de hát miért is magyarázom...ennyi :)
2011. nov. 7. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!