Milyen tapasztalatotok van (vagy az ismerőseiteknek) az IPL és a lézeres szőrtelenitésben?
Kb 80 kezelésen vagyok túl(az államon),kipróbáltam az IPL-t és a lézert is.
Próbáltam több szalont különböző gépekkel,de az eredmény ugyanaz,vagyis nulla.Egy hónapig nem nő a kezelés után,de aztán kezdődik elölröl.Meg csak nem is gyengült ennyi idő és kezelés után.A pozitiv tapasztalatokra is kiváncsi lennék.
IPL, én 35 éves vagyok és fiú, az arcomat kompletten szedetem mindenütt, most fogok menni a 3.ra és már az elsőnél volt kopás! igaz a próbalövésen én már emeltettem is 1 fokozatot hogy ne legyen gyenge. A hőenergia egyből belement /nem szakaszosan/ és eléggé kellemetlen tud lenni de ezzel jár, szval nekem tutira sikerülni fog a nagyja már így is kiment, fekete szőrszálak és világos bőröm van.
Ha kinő megyek megint mert ki szokott mindenkinek, 6E/alkalom, ki lehet bírni.
Ha itt a keresőbe beírod hogy lézeres szőrtelenítés, akkor kapni fogsz még több választ.
hormonvizsgálaton voltál már? sztem keresd fel a nőgyógyászodat, ha 80 kezelésen voltál már és semmi akkor tök felesleges tovább szórnod a pénzt.
egyébként milyen szőröd van: erősség, szín?
milyen időközönként mész?
közben szőrtelenítesz, ha igen mivel?
és mind a 80 alkalommal ugyanannál a szalonnál voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!