Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy hajszivatás hogyan zajlik?

Bébihernyó kérdése:

Egy hajszivatás hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
bemész egy fodrászhoz és megmondod,hogy leszívatod a hajad X"D...honnan tudjam?? o.O 68/L
2011. nov. 3. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy, mint egy hajfestés. Bemész, felrakja a hidrogént, vársz, leszedi. Kész.
2011. nov. 4. 11:39
 3/4 zsofi022 válasza:
Hát nekem 3x volt leszivatva a hajam. Tényleg ugyan az mint a hajfestés. DE! Mindenféleképpen ne moss előtte legalább 4 napig hajat, mert véresre fogja marni a hidrogén a fejbőrödet. Hidd el tapasztalatból mondom. Szerintem nem éri meg nekem nagyon fájt közben és utána is a fejbőröm. állandóan sebes volt. Most már barna lettem de hajam továbbra is úgy néz ki mint a vattacukor a szivatástól.Csak kevés az az ember akinek jól viseli a haja. Szinte mindenkinek el kezd hullani, töredezni, sebesedni. Nem éri meg.
2011. nov. 6. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak hidrogént tesz fel hanem azt szőkítőporral keveri el. A szőkítés az hajban található természetes pigmenteket bontja ellenben a festékkel ami csak eltakarja azokat...
2011. nov. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!