Hogyan zajlik az intim gyanta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki, aki volt már intim területeket gyantáztatni letudná írni, hogy mégis hogyan zajlik? pl le kell vetkőzni teljesen, bekeni-e előtte valamivel, vagy utána, milyen "pózban" vagy , mennyibe kerül, mennyi idő stb...
Légyszi csak értelmes válaszokat, előre is köszönöm!
2011. aug. 26. 21:31
1/3 anonim válasza:
soha nem voltam még de szerintem kb...:
alul kell meztelennek lenned
ha be kell akkor majd nyilván mondja
ezt is tuti elmondják
nem lehet olcsó, mindenhol más szerintem
2/3 brucelii válasza:
A lenti gyantázás rohadtul fáj azzal számolnod kell, az ára nem tul egetverö max 2-3 ezer ft. ha a lábadat gyantáznád, az menne nadrágban? ez értelmetlen kérdés volt! kb 10 perc alatt megvan a póz pedig fekszel és szétrakod a lábad...
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, több helyen olvastam, hogy nem kell levenni a bugyit, hanem van ahol félrehúzzák, van ahol pedig kapnak egy "papírbugyit" és úgy dolgoznak, szóval egyáltalán nem volt hülye kérdés.
Elsőnek köszi a választ!
2011. aug. 27. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!