Legyen köldök pc-m? Jó az?
Figyelt kérdés
Milyen hátrányai vannak?Ha valaki megbánta,akkor mér?pl 5 év múlva is ugyanúgy fog kinézni a helye?2011. nov. 2. 13:56
11/13 anonim válasza:
Szia!
Én 2003-ban, 19 évesen csináltattam, nem fájt kicsit sem.
Nem is éreztem s szúrást sem...
A világon semmi problémám nem volt vele.
28/n
12/13 anonim válasza:
Szia, nekem egy éve van meg, imádom kezdettől fogva, pedig jó sokat gondolkoztam rajta, két világos lila köves pc, annyira szép amikor nyáron barna a hasam és megcsillan a napon, az elején vigyázni kell sokat kenegetni, néha amikor beteg vagyok begyullad vagy ha megrántom (beakad valahová), de nem vészes 1 nap alatt elmúlik, én nagyon szeretem!
29/N
13/13 anonim válasza:
4 évvel ezelőtt, 16 évesen rakattam magamnak köldökékszert. Így utólag egy kicsit bánom, megmondom őszintén :/ tetszik, de lehet inkább kivenném, csak félek attól, hogy valami marad a helyén. Meg ha már benőtt, akkor nem rakhatom vissza (nem szúratnám újra). Szerintem egy kicsit még várj vele, mostani fejjel nem rakatnék valószínűleg, pedig csak 4 év telt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!