Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legyen köldök pc-m? Jó az?

Legyen köldök pc-m? Jó az?

Figyelt kérdés
Milyen hátrányai vannak?Ha valaki megbánta,akkor mér?pl 5 év múlva is ugyanúgy fog kinézni a helye?
2011. nov. 2. 13:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves koromban nagyon szerettem volna, de a szüleim ellenezték. Most 19 éves koromban már tudom, hogy nagyon megbántam volna. Akkora divat volt (még lehet mindig az) és annyira tetszett, de most már rájöttem, hogy nem a divat után megyek és nagyon nem tetszene ha most lenne piercingem. A barátomnak is sokkal jobban tetszik, ha nincs. Meg azért megnézném a terhesség alatt, hogy deformálódik el. Akkor ki kellene szerintem venni úgy is és maradna egy folt ott.

A barátom húga (14) nemrég csináltatta és tiszta gennyes már 1 hónapja és nagyon fáj neki. Ő eddig még nem bánta meg, de aztán kitudja mit fog gondolni idősebb korában.

2011. nov. 2. 14:09
 2/13 A kérdező kommentje:
ja és elfelejtettem, hogy 16L
2011. nov. 2. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Nyugodtan próbáld ki, nekem kb 6-7 évig volt bent, most nyáron vettem ki, mert már 35 éves vagyok és úgysem mutogatom a hasam. Most még ott a lyuk, nem nagyon látszik, de állítólag be fog nőni. Az elején kellemetlen volt kb. egy hónapig, míg meg nem gyógyult, addig vigyázni kell rá és tisztogatni az ékszert. Az öltözködésnél nem zavart, bár általában csípőnadrágban járok, így nincs miben elakadjon. És, hogy miért "jó az"? Szerintem szexi, esztétikus, ahogy megcsillan a köldöknél egy szolid, szép ékszer.
2011. nov. 2. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Csak akkor legyen köldökpiercinget (nem pc-d...) ha valóban akarod, jobban fogod magad vele érezni, és nem azért akarod, mert divat (rengeteg csajnak van). Hátránya szerintem nincsen nagyon, az első pár hónapban óvni kell, nagyon érzékeny lehet, de utána észrevétlen lesz. És befog forrni a luk egy idő után, legalábbis szűkülni biztosan!
2011. nov. 2. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

Ha jó hasad van, lapos, szexi, akkor jól néz ki benne. Viszont ha nem olyan formás, akkor meg épp az ellenkezője, szerintem.

Üdv!

2011. nov. 2. 15:29
 6/13 A kérdező kommentje:
igen,lapos hasam van,és nem divatból akarom, csak tetszik. A lyuk az nem csúnya, ha kiveszem? Nincs valakinek róla kép?
2011. nov. 2. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem azért, de nem tágítani fogod a köldököd! Még ha nem is forr be, szerinted egy picike luk mennyire látszana a köldöködnél? Semennyire. Nem hinném, hogy lenne olyan kép amin normálisan látni a lukat.
2011. nov. 2. 18:42
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Én már több, mint 5 éve csináltattam és imádom.
2011. nov. 2. 19:05
 9/13 A kérdező kommentje:
jó olvasni ezeket a hozzászólásokat :) ösztönöznek, hogy megcsináltassam, köszi, jöhetnek még :D
2011. nov. 2. 20:37
 10/13 anonim válasza:
100%
Én is akartam egy időbe, de csomó ismerősömtől hallottam, hogy begennyesedett neki és inkább úgy voltam vele, hogy akkor hagyjuk. De nem is bántam meg mert már nem vagyok úgy oda érte mint pár éve:D18/L
2011. nov. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!