Tényleg úgy nézek ki mint egy transzvesztita? (kép lent)
Figyelt kérdés
Régebben ilyen [link] volt a hajam, de meguntam és kedvem támadt az újításhoz, ezért frufrut vágattam. [link] Sokan mondták is hogy jól áll, és én is úgy gondolom, mégis néhány bunkó állat azt mondja rám hogy úgy nézek ki mint egy transzvesztita. Ugye ez nem igaz és én tudom jól?2011. nov. 1. 23:03
21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket :) szoliba még nemigazán akarok menni mert még csak 13 éves vagyok
2011. dec. 29. 14:54
22/26 anonim válasza:
Szerintem a 2. képen jobban nézel ki. :)
15/L
23/26 anonim válasza:
13???A második kép alapján legalább 18-at mondtam volna:) Akkor napozz többet nyáron!
24/26 anonim válasza:
Remélem te szaréletű csicska leszállsz rólam és nem rakod ki a képeimet mindenhova. :) Elfogadom, hogy szerinted úgy nézek ki mint egy transzvesztita, és úgy véled, hogy végtelenül buta is vagyok. Nekem is megvan a véleményem rólad, és elhiheted, hogy mindenki másnak aki olvassa a blogomat.
A végére csak annyit, hogy van rokonom a rendőrségnél is, és elhiheted, hogy nem túl nagy erőfeszítés lenyomozni az IP-címedet. :)
25/26 anonim válasza:
Mindenki másnak pedig csak annyit, hogy különben mivel rólam van szó, köszönöm, és a második kép elég előnytelen. :D Igazából jobban áll.:D
26/26 anonim válasza:
Mi vaaaan??? Ez elég gáz, ha valaki más tette ki a képeket. Undorító, hogy milyen emberek vannak. Én is feljelenteném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!