Tényleg úgy nézek ki mint egy transzvesztita? (kép lent)
Figyelt kérdés
Régebben ilyen [link] volt a hajam, de meguntam és kedvem támadt az újításhoz, ezért frufrut vágattam. [link] Sokan mondták is hogy jól áll, és én is úgy gondolom, mégis néhány bunkó állat azt mondja rám hogy úgy nézek ki mint egy transzvesztita. Ugye ez nem igaz és én tudom jól?
frufru nélkül sokkal jobb... de nem nézel ki ugy mint egy transzi:D
2011. nov. 2. 11:04
12/26 anonim válasza:
Szerintem is jobb fru-fruval, egyébként szerintem tiszta GaGa fejed van!!:) Azt nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz...
De transzinak egyáltalán nem nézel ki, inkább csak rosszkedvűnek...:(
2011. nov. 2. 11:37
13/26 anonim válasza:
azért annyira nem vészes helyzet! az első haj jobban állt ez tény.
2011. nov. 2. 20:46
14/26 anonim válasza:
ismerlek?? :)))
2011. nov. 4. 06:58
15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kezecske :)
Utolsó válaszoló: attól függ ki vagy :"D
2011. nov. 4. 12:58
16/26 anonim válasza:
szerintem úgy nézel ki,mint az RJ Bergerben az a csaj,aki bele van zúgva RJ-be :D
2011. nov. 4. 15:11
17/26 anonim válasza:
Nem is tudom. Először is ne pózolj, és ne csücsöríts. Én minden ilyen kiscsajra azt mondanám szívem szerint, hogy transzi. :D
Másodszor pedig jól áll neked a frufru, de talán nem ez a fajta. Valami "kócosabb" fazon, vagy oldalra fésült előnyösebb lenne. De azért egy transzitól igencsak messze állsz, még így is :D
24/n
2011. nov. 26. 21:03
18/26 anonim válasza:
nem vagy transzi, de remélem a bugyik a háttérben nem a tieid!!!! :D
2011. nov. 26. 21:08
19/26 anonim válasza:
Nem nézel úgy ki, szerintem wolf Kati, Keresztes Ildikó és még néhányan a hírességek közül hamarabb hasonlítanak transzvesztire. Neked velük ellentétben szép, kerek, formás, nőies arcod van a második képen is.
De viszont az a véleményem hogy az első képeken jobban nézel ki. Na és ez a pózolás csücsörítés is a második képen nem mindenkinek jön be.
2011. dec. 11. 22:28
20/26 anonim válasza:
Nekem jobban bejössz frufruval, bár egy icipicit olyan, mintha paróka lenne:) Ezért bocsi. Amin én változtatnék a helyedben: elmennék szoliba, és egy kis színt szereznék(tényleg csak kicsit!), a sminket pedig inkább a barnás felé vinném el, nem pedig feketével festeném magam, bár lehet, ha kicsit sötétebb lenne a bőröd, az is jól állna. Egyébként még annyit, hogy a második hajaddal sokkal menőbbnek, igazi vagány csajnak tűnsz, míg az első képeken helyes, aranyos visszafogott kiscsaj vagy. Te tudod, mit fogadsz meg a tanácsokból. Sok sikert:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!