A napszemüveg miatt nem lehet megmondani, hogy hogy nézel ki, mivel a fél arcod eltakarja, a tested többi részéből eg amúgyse látszik semmi, és még ködös is kicsit a kép...
De amúgy nekem nem tetszik a stílus se, meg a hajad azzal, hogy ilyen tincsekbe össze van ragadva és a fejedre simul elég igénytelen..
Az a gond, hogy mindenki más helyesen írt rajtad kívül.
És még az, hogy hiába nyivákolsz, hogy "itt én vagyok a lényeg ne a háttért nézd blablabla". Akkor rakj fel olyan képet, ahol te vagy a lényeg és nem a háttér. Egy kép árulkodik az ember személyiségéről, háttérrel együtt. Sokat elárul rólad, hogy az egész fejedet kitakarod egy napszemüveggel, és a fejtartásod is árulkodó. És figyelj a stílusra, amit használsz a többiekkel szemben, mert könnyen leírhatod magad a bunkózással, így ne is várd, hogy pozitív véleményeket kapsz.
Szóval: ha tényleg érdekel az emberek véleménye, tegyél fel egy használtató képet és fogadd el a kritikát.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!