jól van fizikai képtelenség :d.. ezt inkàbb bóknak veszem :). a kis hitetlenked miatt se fog ez megvàltozni.. menj mesélj a hajadnak hàtha nö valamit :D....
2011. nov. 1. 19:04
22/27 anonim válasza:
Az olajok csak ápolásra jók, növesztésre nem. A kókuszolaj növesztő hatását nem tudok ki találta ki, de ezrek használják és senki nem növesztésre.
A ricinus sem ér semmit, szkeptikus voltam ezért kipróbáltam. 3,5 hónap alatt 3-4 cm-t nőtt a hajam míg használtam, szóval semmi hatás. Ja, és veszettül hullott meg zsírosodott is tőle. Még 1 embert nem láttam, aki be tudta volna bizonyítani, hogy használ.
2011. nov. 2. 07:17
23/27 anonim válasza:
Akkor nézz kicsit jobban utána... Nekem 2 hete volt vágva a hajam, de már hosszabb, mint igazíttatáskor... és ahhoz mit szólsz, h a frufrumat másfél hét után vágnom kellett?? (Kb. havonta kell, de most már 2 hét után ennyit nőtt)
Na mindegy, a ricinust nem kell leszólni, hanem picit utána kell nézni, mert van egy csomó haj-napló, meg tapasztalat is, de mint mindennel ezzel is úgy van, hogy nem mindenkinek válik be. :)
2011. nov. 2. 10:01
24/27 A kérdező kommentje:
Én is azt hallottam, hogy a rici olaj vagy használ, és jobban nő a hajad tőle, vagy csak zsírosodik és hullik tőle. Nem tudom, mitől függ, kinek használ, kinek nem.
2011. nov. 2. 11:02
25/27 anonim válasza:
Attól, hogy valaki simán csak az olajat keni a hajtövekre, ami egy nagyon sűrű, ragacsos olaj, ezért kell keverni olívával.
2011. nov. 2. 11:19
26/27 anonim válasza:
Pedig képtelenség. Hazugság, amit a 76%-os írt, hogy neki egy éven belül megnő ekkorára. Nincs ilyen, butaságot írt, remélem kérdező nem hitted el :)
2011. nov. 3. 14:50
27/27 anonim válasza:
Ja, hajacskám derékig ér, de kb. 6 év kellett hozzá. Ez a normális növekedési ütem, nem nő a hajam se lassan, se gyorsan, hanem átlagosan. És EZ igaz válasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!