Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrösen vagy gyantázva?

Szőrösen vagy gyantázva?

Figyelt kérdés

Elég erős, sötét szőr nő a mellkasomon és a hasamon, ami meglehetősen zavar. Egyszer már gyantáztattam, hát mit ne mondjak, nem volt kellemes, de az eredmény tetszett.

Elsősorban lányok véleménye érdekel, hogy járjak-e rendszeresen gyantáztatni, vagy inkább törődjek bele, hogy szőrös és hagyjam nőni.

19/f

2011. okt. 30. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok a csupasz pasik híve, de ha tényleg nagyon erős és sűrű a bozót a mellkasodon, az már nem valami szép látvány, szóval jöhet a gyanta :) Pláne ha neked is tetszett az eredmény, hát mért ne? Manapság már nem ciki, ha egy férfi is ad magára, szóval hajrá.

22/L

2011. okt. 30. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:
sztem gyantázd le, de azért képen megnézném :D
2011. okt. 30. 19:17
 3/14 A kérdező kommentje:
Hehe, most nincs értelme képet mutatnom, mert épp csak most kezdett el nőni a gyantázás után.
2011. okt. 30. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mekkora.Ha nagyon sok,ilyen dzsungel szerű,az gáz,de ha csak kevés,akkor le ne gyantázd,szerintem nagyon férfias és szexi!:))

18/L

2011. okt. 30. 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok és én is szőrtelenítem a felsőtestemet.Sokkal jobb és eddig egy barátnőmnek sem volt ellene kifogása.Igaz,hogy a haverjaim viccelődnek miatta,de ez csak vicc,nem zavar,
2011. okt. 30. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Hagyd szőrösen:D

16/L

2011. okt. 30. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten a szőrös mellkas tetszik.

Hogy lehetnek egyes pasik ennyire divatmajmok??

2011. nov. 17. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem menny el, és vezess be egy rendszerességet, de nem túl sűrűn menny.

De van más módszer is a leszedésére:)

2011. dec. 6. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem, ha nincs ott hosszú szőr :D A picire nyírtat szeretem, de a sima is jó :)

19/L

2011. dec. 27. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:
szerintem a szőrös férfiasabb. Nekem az jobban tetszik, mint a csupasz.
2012. febr. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!