Nagyon gáz szőrösen szoláriumba menni?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam szoláriumban,de most sajnos egy kicsit hosszabb időt kellett kórházban töltenem és annyira fehér lett a bőröm,hogy kéne egy kis szín.
17 éves fiú vagyok és az egész combom,meg a lábszáram nagyon sűrűen szőrös.
Gáz így lemennem,nem fognak hülyének nézni?
2011. febr. 4. 13:41
1/7 anonim válasza:
Nem gáz. Nyugodtan menj le így.Amúgy fiú vagy, miért kell ezen agyalnod,hogy gáz-e vagy sem?oO
2/7 anonim válasza:
mér néznének hülyének? :D nem fognak látni mikor leveszed..
3/7 anonim válasza:
Egyedül vagy a fülkében, helyiségben. Ki szólna érte?
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor ez letudva.
Amúgy attól,hogy szőrös a lábam,ugyanúgy le fog barnulni?
Illetve oda is kell vinnem naptejet,igaz? :D
(Ismétlem,először megyek szoláriumba..)
2011. febr. 4. 14:08
5/7 anonim válasza:
szerintem ugyanúgy fog barnulni, mondjuk ha annyira szőrös vagy, hogy nem látszik a lábad színe akkor nem.:P Naptejet meg nem kell vinni, mert a szolárium csöve ellen még a 100 faktoros naptej sem véd, ha akarsz akkor vehetsz külön szoláriumozásra kitalált naptejet, az talán véd valamit!:) 17/L
6/7 A kérdező kommentje:
2011. febr. 4. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!