Erős szőrszálak. Hogy szedjem le a szőrt a lábamról és a hónaljamról?
az a problémám hogy nem bírom elviselni az epilátort sem a gyantát.szerintem ennek köszönhetően hogy sokat borotváltam(de egyébként is)annyira megvastagodtak a szőrszálaim hogy amikor borotválást után visszanő rendesen szúr és még a harisnyát is kiszakítja:S
CSAK 16 éves vagyok nem ismerek magam körül olyan lányt akinek ilyen vastag szőre lenne nagyon szégyellem mert ha leborotválom reggel estére már megint szúr egy kicsit
ráadásul hiába borotválom le mert apró fekete pontocskák ott maradnak és nagyon feltűnőek
réggebben amikor még kibírtam a gyantázást(ritkult is egy minimálisan,összesen 2*)akkor sem lehetett sima hatást elérni mert a szörtüszőim begyulladtak és sokszor ez a festékanyag szerűség vagy a szőr gyökere a lábamba maradt kozmetikus is szedte 1* de ugyan ez történt.
most már nem bírok ki egy gyantázást sem akár mennyire erőltetem ,mert olyan vastag a szöröm és fekete hogy egy csík lehúzása után 10 helyen vérzik,epilálást főleg nem
a borotválás után pedig a lábam telis tele van a ször fekete pöttyeivel :S :\'(
SEGÍTSÉG jön a nyár és én ezt a problámám(tesiórák stb)a hosszúgatyával fedeztem
ez csak a lábam a nemiszervemet már meg sem említem
hallottam valami ecetes trükköt az milyen? :S
NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE
hát gondolom nem mindenkinél válik be...
amúgy ha legyantáztadés másnapra kinőt?!azt hogy csináltad nem lehet hogy a szőrszálaidat csak letépte és nem kitépte?ha gyökerestűl kiszeded szerintem nem nőhet vissza másnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!