Erős szőrszálak. Hogy szedjem le a szőrt a lábamról és a hónaljamról?
az a problémám hogy nem bírom elviselni az epilátort sem a gyantát.szerintem ennek köszönhetően hogy sokat borotváltam(de egyébként is)annyira megvastagodtak a szőrszálaim hogy amikor borotválást után visszanő rendesen szúr és még a harisnyát is kiszakítja:S
CSAK 16 éves vagyok nem ismerek magam körül olyan lányt akinek ilyen vastag szőre lenne nagyon szégyellem mert ha leborotválom reggel estére már megint szúr egy kicsit
ráadásul hiába borotválom le mert apró fekete pontocskák ott maradnak és nagyon feltűnőek
réggebben amikor még kibírtam a gyantázást(ritkult is egy minimálisan,összesen 2*)akkor sem lehetett sima hatást elérni mert a szörtüszőim begyulladtak és sokszor ez a festékanyag szerűség vagy a szőr gyökere a lábamba maradt kozmetikus is szedte 1* de ugyan ez történt.
most már nem bírok ki egy gyantázást sem akár mennyire erőltetem ,mert olyan vastag a szöröm és fekete hogy egy csík lehúzása után 10 helyen vérzik,epilálást főleg nem
a borotválás után pedig a lábam telis tele van a ször fekete pöttyeivel :S :\'(
SEGÍTSÉG jön a nyár és én ezt a problámám(tesiórák stb)a hosszúgatyával fedeztem
ez csak a lábam a nemiszervemet már meg sem említem
hallottam valami ecetes trükköt az milyen? :S
NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE
tudom és belegondoltam
hidd el ha lenne 160 000 ft akkor azt arra költeném
csak 16 évesen még nincs
és nyukámék szerint meg nem csúnya :/ pedig csak azért mondják mert tudják hogy nem lehet vele mit csinálni :(
azért írtam 160.000ret mert nem csak az alsó lábszáramon van hanem a conmbomon is de az a jobbik eset
anyukám 50.000ret se költene erre
Csatlakozom az előttem szólóhoz, próbálj ki egy másik kozmetikust és a gyantázást, és ha akkor sem bírod, akkor szerintem vegyél szőrtelenítő krémet. Én magamnak szoktam gyantázni itthon (gyantázó géppel), és a gyantázástól, meg az epillálástól ritkult a szőrzetem.
Viszont a szőrtelenítő krémek is nagyon jók, a Veet-nek nagyon sok változata van (Aloe Verás, érzékeny bőrre, stb). Szerintem próbáld ki valamelyiket, hátha beválik! A borotválás a lehető legrosszabb ötlet, mert sűrűsödik tőle a szőrzet.
szia köszönöm a tanácsot,
a krémmel is az a bajom hogy csak a szőrszál tetejét szedi le és fekete pötyök a lábamon maradnak
de a cukorgyantázásnak utánnajárok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!