Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erős szőrszálak. Hogy szedjem...

Erős szőrszálak. Hogy szedjem le a szőrt a lábamról és a hónaljamról?

Figyelt kérdés

az a problémám hogy nem bírom elviselni az epilátort sem a gyantát.szerintem ennek köszönhetően hogy sokat borotváltam(de egyébként is)annyira megvastagodtak a szőrszálaim hogy amikor borotválást után visszanő rendesen szúr és még a harisnyát is kiszakítja:S

CSAK 16 éves vagyok nem ismerek magam körül olyan lányt akinek ilyen vastag szőre lenne nagyon szégyellem mert ha leborotválom reggel estére már megint szúr egy kicsit

ráadásul hiába borotválom le mert apró fekete pontocskák ott maradnak és nagyon feltűnőek

réggebben amikor még kibírtam a gyantázást(ritkult is egy minimálisan,összesen 2*)akkor sem lehetett sima hatást elérni mert a szörtüszőim begyulladtak és sokszor ez a festékanyag szerűség vagy a szőr gyökere a lábamba maradt kozmetikus is szedte 1* de ugyan ez történt.

most már nem bírok ki egy gyantázást sem akár mennyire erőltetem ,mert olyan vastag a szöröm és fekete hogy egy csík lehúzása után 10 helyen vérzik,epilálást főleg nem

a borotválás után pedig a lábam telis tele van a ször fekete pöttyeivel :S :\'(

SEGÍTSÉG jön a nyár és én ezt a problámám(tesiórák stb)a hosszúgatyával fedeztem

ez csak a lábam a nemiszervemet már meg sem említem

hallottam valami ecetes trükköt az milyen? :S

NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE

2009. máj. 5. 12:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Én még nem hallottam ecetes trükkről. Viszont a végleges szőrtelenítést javaslom , igaz elég drága ... De ha belegondolsz , hogy mennyire megkönnyebbíti az életed , sztem megéri.
2009. máj. 5. 12:40
 2/29 A kérdező kommentje:

tudom és belegondoltam

hidd el ha lenne 160 000 ft akkor azt arra költeném

csak 16 évesen még nincs

és nyukámék szerint meg nem csúnya :/ pedig csak azért mondják mert tudják hogy nem lehet vele mit csinálni :(

2009. máj. 5. 12:43
 3/29 A kérdező kommentje:

azért írtam 160.000ret mert nem csak az alsó lábszáramon van hanem a conmbomon is de az a jobbik eset

anyukám 50.000ret se költene erre

2009. máj. 5. 12:45
 4/29 anonim válasza:
84%
velem is ugyanez a helyzet, de néha van megoldás.és szivesen segitek ha kell.én is 16 vagyok.:D
2009. máj. 5. 12:49
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Bár azt írtad, nem bírod a gyantázást, én mégis azt javaslom, hogy keress fel egy másik kozmetikust, akinél kipróbálhatod a cukorgyantát (nem biztos, hogy ez a hivatalos neve, de én így olvastam róla). Ez egy massza, amit kézzel kennek fel a lábadra, nem olyan, mint a hagyományos gyanta. Lehet, hogy picit drágább, de nagyon sok jót olvastam róla. A sok próbálkozás után talán megéri, hogy ezt is kipróbáld.
2009. máj. 5. 12:49
 6/29 anonim válasza:
93%

Csatlakozom az előttem szólóhoz, próbálj ki egy másik kozmetikust és a gyantázást, és ha akkor sem bírod, akkor szerintem vegyél szőrtelenítő krémet. Én magamnak szoktam gyantázni itthon (gyantázó géppel), és a gyantázástól, meg az epillálástól ritkult a szőrzetem.

Viszont a szőrtelenítő krémek is nagyon jók, a Veet-nek nagyon sok változata van (Aloe Verás, érzékeny bőrre, stb). Szerintem próbáld ki valamelyiket, hátha beválik! A borotválás a lehető legrosszabb ötlet, mert sűrűsödik tőle a szőrzet.

2009. máj. 5. 13:07
 7/29 A kérdező kommentje:

szia köszönöm a tanácsot,

a krémmel is az a bajom hogy csak a szőrszál tetejét szedi le és fekete pötyök a lábamon maradnak

de a cukorgyantázásnak utánnajárok

2009. máj. 5. 13:09
 8/29 anonim ***** válasza:
94%
Én is 16/L és ugyanez :S
2009. máj. 5. 13:09
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
igen cukorgyanta a neve. Én már próbáltam , igaz , nem annyira fájdalmas , de hosszabb ideig tart leszedni, ezért én maradtam a hagyományosnál.
2009. máj. 5. 13:15
 10/29 A kérdező kommentje:
van esetleg olyan tipp hogy amikor kicsit kivan száradva a bőröd vagy ellenkezőleg ,előtte bekenitek testápolóval vagy hasonlók?
2009. máj. 5. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!