Hogyan kell véglegesen eltüntetni a pattanásokat? Már 4 éve szenvedek, vágyom a régi babapofimraa!
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 22:02
11/12 anonim válasza:
Huhh én is ebben a cipőben vagyok.. 4 éve szenvedek én is vele.(18 éves vagyok és lány) Voltam már sok bőrgyógyásznál kaptam krémeket is gyógyszert is, most is használom a krémeket:S csúnya gyulladt az arcom és félek hogy soha nem fog elmúlni.. ha tudnátok esetleg házi praktikát ami segít egy kicsit, nagyon megköszönném! :)
12/12 anonim válasza:
17 évesen mit kerítesz ennek akkora feneket
valakinek pattanásosabb a bőre valakinek meg nem
ilyen egyszerű, akinek pattanásosabb arra azt szokták mondani hogy később ráncosodik.
19 éves pali vagyok lassan 20 de még nekem is szoktak lenni pattanásaim meg miteszerek. De amióta jobban nő az arcomon a szőr azokon a területeken nem észlelek. Szóval idő kérdése mikor fog elmulanni nem haszontalan mesterséges anyagok hatása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!