Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a pattanásai véglegesen eltűntek vmilyen krémtől/gyógyszertől?

Figyelt kérdés

Mit használtatok és meddig?

Mennyi ideig voltatok pattanásosak?

Én 6-7 éve küzdök a pattanásokkal, most Aknesolt használok, eddig nem sok sikerrel.

Kérlek segítsetek, minden tapasztalat érdekel.

19L

2011. okt. 3. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Én Zynerit 2 komponensű oldatot használtam.

Sajnos én mást nem próbáltam, mert nekem ez elsőre bevált, a többit nem ismerem.

2011. okt. 3. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a helyzet.

Neked is a ciklusod előtt jön elő?

Ezt a zyneritet régen én is használtam még tini koromba, de nem tudom már milyen volt, csak a szagára emlékszem:)

20/L

2011. okt. 3. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

17:52 vagyok, nekem mindig volt, mintha 'mindig meg akarna jönni', sose volt tiszta az arcom, mindig ott díszelgett rajta jónéhány ... :-(, de ahogy elkezdtem használni, kb 1 hét múlva már olyan volt az arcom, mintha kicserélték volna, se 'hegek', se újabb kezdődő pattanások, se semmi.

Igaz, hogy kb 3-4 havonta kellett venni(mert egy adag 5 hétig elég, de még 2-3 hónapig tart a hatása), de utána is jelentősen csökkent a sűrűsége is, meg a méretük is, meg minden. Szóval én annak köszönhetem, hogy nem "szégyelltem" végig a kamaszkorom.

2011. okt. 3. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ha nem válik be az Aknesol, mindenképp kipróbálom a Zyneritet. Ez vényköteles, vagy drágábban kiadják nélküle is?

Nekem sajnos mindig van több-kevesebb pattanásom, nem csak menzesz előtt.

2011. okt. 3. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:

a zineryt receptes, én is használtam, ez az egyedüli ami nagyon szépen kitisztította a bőröm. az aknesol nem vált be.

17l

2011. okt. 3. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
2011. okt. 3. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Valahol kiadják vény nélkül is...
2011. okt. 3. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
(... csak mond azt, ha megkérdezik, hogy használtad már... nekem így is kiadták...)
2011. okt. 3. 20:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. okt. 3. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is meggyűlt a bajom a pattanásokkal, rengeteget jártam bőrgyógyászhoz. Aztán rájöttünk a baj forrására nyomta a bölcseségfogam a rendes fogam aztán kialakult a gennyes góc és olyan ronda volt a fejem hogy hajjaj. De ami segitett a fogorvos után az a Duac gél volt és a Dr.Müllertől a teafaolajos szappan azóta nagyon szép a bőröm és a pattanások nyomai is kezdenek eltűnni. Azóta is csak ezt használom, pedig kipróbáltam már mindent...
2011. okt. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!