Van itt olyan, akinek a pattanásai véglegesen eltűntek vmilyen krémtől/gyógyszertől?
Mit használtatok és meddig?
Mennyi ideig voltatok pattanásosak?
Én 6-7 éve küzdök a pattanásokkal, most Aknesolt használok, eddig nem sok sikerrel.
Kérlek segítsetek, minden tapasztalat érdekel.
19L
Én Zynerit 2 komponensű oldatot használtam.
Sajnos én mást nem próbáltam, mert nekem ez elsőre bevált, a többit nem ismerem.
Nálam is ez a helyzet.
Neked is a ciklusod előtt jön elő?
Ezt a zyneritet régen én is használtam még tini koromba, de nem tudom már milyen volt, csak a szagára emlékszem:)
20/L
17:52 vagyok, nekem mindig volt, mintha 'mindig meg akarna jönni', sose volt tiszta az arcom, mindig ott díszelgett rajta jónéhány ... :-(, de ahogy elkezdtem használni, kb 1 hét múlva már olyan volt az arcom, mintha kicserélték volna, se 'hegek', se újabb kezdődő pattanások, se semmi.
Igaz, hogy kb 3-4 havonta kellett venni(mert egy adag 5 hétig elég, de még 2-3 hónapig tart a hatása), de utána is jelentősen csökkent a sűrűsége is, meg a méretük is, meg minden. Szóval én annak köszönhetem, hogy nem "szégyelltem" végig a kamaszkorom.
Köszi a válaszokat! Ha nem válik be az Aknesol, mindenképp kipróbálom a Zyneritet. Ez vényköteles, vagy drágábban kiadják nélküle is?
Nekem sajnos mindig van több-kevesebb pattanásom, nem csak menzesz előtt.
a zineryt receptes, én is használtam, ez az egyedüli ami nagyon szépen kitisztította a bőröm. az aknesol nem vált be.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!