Mit tegyek, két naponta mosom a hajam annyira zsírosodik? Rengeteg sampont kipróbáltam már!
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 11:35
11/20 anonim válasza:
Szerintem ha jót akarsz magadnak, ne próbáld ki a hintőport. Tény, hogy felszívja a zsírt, szétszedi a zsíros tincseket és normális, tiszta haj látszatát kelti.. Viszont az egész hajad fakó lesz. Nem fehér poros, hanem ronda, fénytelen és valami elképesztően viszket.
Nekem is fogamzásgátló abbahagyása miatt zsírosodik, Svédkeserű sampont használok, így már 3 napot bírja a hajam látványra, igaz, érzésre 2 után borzalmas, de a teafaolajat én is kipróbálom, amúgy szinte mindenen túl vagyok és semmi nem használ.
12/20 anonim válasza:
Tegnap 13:15 vagyok. Most nyáron amikor úszodában voltam, már zárás volt és nem volt időm hajat szárítani, de jó idő volt, így nem is érdekelt. Egy picit mintha jobb lett volna a hajam zsírosodás szempontjából (még 1 napot kibírt mosás nélkül) viszont fogalmam sincs hogy a klóros víz mennyit ártott neki.
13/20 anonim válasza:
garnier, ultra doux,citrus és kaolin, zsíros hajra. nekem bevált
15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! ????????????????????
2015. jan. 8. 20:31
16/20 anonim válasza:
gondoltam viccelek egyet, ha már úgyis ilyen régi a kérdés :))
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Bevált végül valami??
19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.Száraz samponnal huzom ki egy nappal.
2018. febr. 14. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!