Rakassak műkörmöt, vagy lakkozzam?
Figyelt kérdés
Sosem volt műkörmöm, mert drágának tartottam. Házilag lakkozom, de három nap után letöredezik, csúnya lesz. Mostanában óriási divat a műköröm, minden csinos nőnek ezt látni az ujján, az én kis házi lakkozott körmöm igénytelenül hat. Viszont félek attól, hogy ha műkörmöm lesz, sok bajom lesz vele, annak ellenére, hogy egyesek szerint egy hónapig kitart. Érdemes belevágni a műköröm viselésbe? Melyikkel van kevesebb gond? 34/N2011. okt. 18. 12:05
21/22 anonim válasza:
Szerintem otthonit inkább ne... Hidd el, olcsó húsnak tényleg híg a leve!
22/22 anonim válasza:
Már bocs, de jobban bízol magadban, mint egy szakemberben?? Meg hogy nem szereted, ha időponthoz vagy kötve? Suliba, munkahelyre is időpontra kell menni, vagy az is gond?
Az utolsó jól mondta, ilyen száz Ft-os otthon felrakható vackot ne vegyél, mert azzal csak rosszul járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!