Miért csinálja így a műkörmöt?
Figyelt kérdés
15 nap alatt lenőtt a körmöm és nagyon látszik is.
Régebben máshova jártam, de elköltözött az előző műkörmösöm, akkor 5 hét alatt sem volt így lenőve.
Mondtam a csajnak ezt és ő annyit mondott, hogy gyorsan nő a körmöm. De már eleve amikor megcsinálja 3 mm-er a körmöm tövétől csinálja.
(Bocs a zavaros fogalmazásért, csak fáradt vagyok :-) )
2011. júl. 31. 22:31
1/6 anonim válasza:
Rossz a műkörmös vagy/és tényleg gyorsan nő a körmöd :D
2/6 A kérdező kommentje:
1 évig máshova jártam és még 5 hetet is kibírt. Most hozzá járok, és még 2 hét után már szakadozik fel a két mutatóujjam aljánál. (pedig nem végzek fizikai munkát)
2011. júl. 31. 22:50
3/6 anonim válasza:
Szia.Velem is volt ilyen... a műkörmössel van ilyenkor baj. Az első műkörmösömnél 17nap alatt lenőtt a körmöm, most az új körmösömnél pedig már 4ik hete van fent...
4/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a körmös a hibás, nyáron gyorsabban nő a köröm...de esetleg legközelebb szólj neki, hogy egy picit feljebb tegye az anyagot...egyébként meg inkább csinálja így, minthogy bőrre kerüljön az anyag, mert akkor fellevegősödik, ami sokkal rosszabb, meg csúnyább is...
5/6 A kérdező kommentje:
Hozzá már egy éve járok, de télen is ilyen volt. Még nem volt időm mást keresni... (vidéki vagyok, és hiány szakma a műkörmös:-) )
2011. aug. 1. 00:05
6/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy ha nem rakja szépen végig, akkor már rögtön úgy nézhet ki, mintha egy hetes lenne legalább.
Viszont amikor elkezdtem járni ahhoz, aki most is csinálja a körmeimet, hamar feljött, csúnya volt az egész. Aztán váltott anyagot, és csodák csodája, semmi probléma azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!