Mit tegyek? Ez ellen már nem tudok megoldást.
Sziasztok!
Elég nagy problémám van...Nem vagyok már 13 éves...sőt... dobhatunk hozzá pár évet. Sosem pattanásos az arcom,talán egy-kettő elvészőben. De mostanság problémával küszködöm.Azt vettem észre hogy mióta stresszes vagyok előjönnek ezek a kis rondaságok...:S Nem vészesen csak sűrűbb időközönként,mint régebben. Persze itthon voltam most másfél hetet,nyugalomban,semmi nyomás vagy stressz.Szép az arcbőröm,nem is zsíros,nem is száraz...
Mi lehet ez ellen a megoldás?? Valamik tea amitől jobban tudok összpontosítani és koncentrálni,és nem leszek stresszes,ideges?? Gyógyszerek és kenceficék kizárva,nem szeretném...
Köszi előre is a választ!
Nekem a citromfüves teák segítenek ellazulni. :)
Nincs a környéketeken esetleg teaház? Én is ott kérdeztem az eladót, hogy mit ajánl, volt még más ilyen nyugtató tea is, de nem emlékszem, hogy micsoda...
Én így csinálom magamnak:
5 dl víz
1 fél citrom leve
2 teáskanál citromfű
+ cukor vagy méz, ízlés szerint.
Felforralod a vizet. Mikor felforrt, leveszed a tűzről, beleöntöd a citromlevet, majd beleteszed a két tk. citromfüvet, és letakarva 10 percig állni hagyod.
Tíz perc múlva már leszűrheted.
Nem tudom, mennyire vagy édesszájú, de én nagyon :D Csészékbe szoktam szűrni, és mindegyikbe két tk. cukrot vagy két tk. mézet teszek. :)
22:57
Köszönöm,mindenképpen kipróbálom! :)
Igen egyébként én is rettentő édesszájú vagyok...:P :)
06:59
Idézem : ,,Gyógyszerek és kenceficék kizárva,nem szeretném... "
Direkt így írtam ki a kérdést,de azért köszi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!