Mit csináljak a hajammal? Már nagyon utálom!
Figyelt kérdés
Alig a hátam közepéig ér, eredetileg nagyon hullámos, de minél hosszabbra nő, annál inkább kilógja magát, már alig van tartása. Hajhabot szoktam rá tenni, de már így sem az igazi. Sajnálnám levágatni, mert hosszabbra szeretném növeszteni. Vasalás nem jöhet szóba. Nem zavar ha nem erősen hullámos, csak ne lenne olyan seprűs mkor kilógja magát! Mit tehetnék vele??2011. szept. 26. 22:11
1/2 anonim válasza:
Egy jó hajsampon,hajbalzsam mindenképp.(a seprűs végek miatt).
Hajszárítás előtt míg nedves a hajad a töveknél alaposan habozd be és hajolj lefele,és úgy szárítsd alulról!Mikor már száraz,hirtelen állj fel,és meglátod,hogy lesz volumene!
Én is ezzel küzdök általában,nekem is már olyan hosszú,hogy nem hullámos,a tövénél nagyon lapos,hiába tépett,formára vágott.Én a hajvasalóval szoktam bele egy kis hullámot vinni,és nagyondúsítja a hajam:) Meg néha 1-1 hajcsatt.Semmi pénzért nem vágatnám le :)
2/2 anonim válasza:
Az jó, hogy nem vasalod.! Ne is.! Amúgy szárításkor mindig a tövekkel ellentételesen szárítsd a hajad. Vagy hordj laza kontyot, mostanában az divat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!