Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az istent csináljak még a...

Mi az istent csináljak még a hajammal? Annnyira utálom : @

Figyelt kérdés

Vállig érő hajam van.

Rakok a végére hajhabot, beszárítom, és ez semmit sem ér, mert kiáll a vége :@ Annyira idegesítő és undorító annyira várom, hogy végre megnőjön, a sírba visz ez a sz@r a fejemen :@

2011. jan. 30. 19:12
 1/10 A kérdező kommentje:

Vasalni nem akarom, mert

1. hiába, mert percek múlva újra kiáll

2. nem akarom, hogy töredezett legyen, mert akkor nem nőne...

2011. jan. 30. 19:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen rohadt nagy probléma, mert lefogytam több, mint 50 kg-t és annyira gusztustalan ez a sz@r a fejemen, hogy az hihetetlen :@ hogy én sose tudok normális kinézni.. :@ legalább 1x lenne minden jó,..
2011. jan. 30. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem is amíg vállig ért, kifelé állt, a másik oldalt befelé, úgy nézte ki mint egy idióta:) én ezt megoldottam vasalással és úgy is maradt. Most a lapockámig ér, már nincs ilyen bajom. Szerintem használj egyenesítő balzsamot, ha vasalni nem szeretnéd. vagy a másik megoldás: összekötöd, összefogod két oldalt, befonod, nem muszáj mindig kiengedve hordanod. Úgy jobban is látod, ha nő.
2011. jan. 30. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is hosszú a hajam ugyan ez a probléma, gumizni tudom de nem akarom, mi a megoldás? : D
2011. jan. 30. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
OFF: Te vagy már ügyes, gratulálok*.* Meg szabad kérdeznem, hogyan fogytál 50 kg-t?
2011. jan. 30. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Sztem v szarrá van törve a hajvéged azért nem áll sehogy.

V pedig elektromos a hajad.

18/F

2011. jan. 30. 19:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem a szálak állnak ki -.-'''

hanem az egész hajam vége, kb 3 centi, és nem szálak, hanem az egész. Egyáltalán nem töredezett.

Amúgy napi 1 órát bicikliztem, és kevesebbet ettem.

2011. jan. 30. 19:42
 8/10 just.me ***** válasza:

Nekem is ez volt, a vállad tolja ki a hajad.

Vagy tűzd fel, vagy konty, vagy fonás, vagy akármi.

Vagy pedig szárítsd be és lakkozd le. :)

2011. jan. 30. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős a dolog.... mikor levágattam gyönyörű volt, másnapra a vége....ááááá

Én megfordítottam a dolgot. Jó kis sampon, balzsam, hajpakolás, megszárítottam. Majd wax, a végére több, és hajvasaló, és a tetejét lelapítottam, a végét pedig kifelé húztam.

Nagyon szuper lett. Aztán miután túlnőtt a vállamon, azután már ki tudtam úgy vasalni, hogy ne álljon kifelé.

Még egy picit nő a hajad,és jó lesz!

Amúgy ilyesmi volt az enyém:

[link]

24N

2011. jan. 30. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Szárítsd összevissza, kellően bohókás. A befele szárított elég hülyén tud kinézni, amúgy meg ne ezen stresszelj. Ha ennyire nem tudsz megbékélni egy ilyen aprósággal, akkor ne várd, hogy másoknak bejöjjön. Relax, vedd lazán. Amúgy tűzd fel amúg nem nő meg, vagy vasald, göndörítsd.
2011. jan. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!