Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a placentás hajpakolást?

Figyelt kérdés

MÉg sose raktam a hajamra,nem szerteném hogy elzsírositsa szóval a hajtőre nem kell kenni ugye.

hajmosás után egyből kenjem rá? hagyjam hatni 30 percig ? utána befújhatom mondjuk gliss kur hajbalzsammal? minden hajmosáshoz lehet használni?

2009. ápr. 26. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1. válaszoló elég nagy marhaságot mondott...

én 1éve használom,a fodrászom ajánlotta(: Nekem bevált,én a fejtetőmre is teszek és nem zsírosodik hamarabb a hajam,van amikor 30percig de néha 5-10perccel kevesebb vagy hosszabb ideig van rajta.Nekem bevált,szerintem jó,hogy megvetted!:)

14/L

2009. ápr. 27. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:

1. válaszoló nem írt akkora baromságot. Annyiban igaza van, hogy a haj hajhagymán kívüli része gyakorlatilag elhalt. Viszont épp ezért a többi része baromság. Magát a hajszálat a hajhagyma csak bizonyos hosszig táplálja, a végek ápoltságáról neked kell gondoskodni, főleg mindenféle mechanikai behatás, vasaló, szárítás mellett.

A kérdésedben úgy látom választ kaptál már, csak megerősíteni tudom, a hajtőt kerüld, de nem kell nagyon, 1-2 cm és akkor nem lesz zsíros.

2009. aug. 13. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!