Tejes vagy placentás Kallos hajpakolást érdemesebb vennem?
Figyelt kérdés
Festett, göndör, barna hajam van és eléggé szálkásodásra hajlamos. Melyik pakolást érdemesebb megvennem rá?2011. jan. 13. 13:20
1/8 anonim válasza:
Bocs,hogy visszakérdezek:komolyan van olyan,hogy placentás hajpakolás?
2/8 anonim válasza:
búzából és bambuszból származó hatóanyagot tartalmaz tehát növényi kivonatokat nem pedig méhlepényt
amúgy szerintem mind2 nagyon jó felváltva szoktam venni
3/8 anonim válasza:
placentásat akkor vegyél, hogyha nagyon száraz és roncsolt a hajad, mert hamar zsírosodik tőle, viszont nagyon hatásos. a tejessel is óvatosan, attól is zsírosodhat
4/8 anonim válasza:
nekem ugyan festett szőke hajam van a tejes hajpakolást használom.annyira nem változott tőle a hajam talán a vége szebb egy kicsit.de nem jobb mint a gliss kur vagy garnier hajpakolás.
5/8 anonim válasza:
felváltva szoktam én is őket venni, de szerintem a placentás jobb, bár a másiknak az illata jobb :)
6/8 anonim válasza:
Nekem is a placentás jött be,de a tejesnek jobb az illata.Mondjuk engem nem érdekel az illat,amíg nem büdös.A placentás olyan friss illatú,a tejes meg vanilia(?)szerű
7/8 anonim válasza:
Nekem ez a placentás nagyon rossz volt. Tiszta gubancos meg száraz lett tőle a hajam. :S
8/8 anonim válasza:
Én is felváltva használom őket, és nagyon szeretem, mondjuk ebből a "répás" változat nem jött be, nah attól lett tiszta gubanc a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!