Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a placentás hajpakolást?

Figyelt kérdés

MÉg sose raktam a hajamra,nem szerteném hogy elzsírositsa szóval a hajtőre nem kell kenni ugye.

hajmosás után egyből kenjem rá? hagyjam hatni 30 percig ? utána befújhatom mondjuk gliss kur hajbalzsammal? minden hajmosáshoz lehet használni?

2009. ápr. 26. 18:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
28%

A múltkor még azt kérdezted, hol lehet megszerezni. Hiába mondtuk, csak megvetted, na most meg a használatit sem bírod elolvasni.

Még egyszer mondom: az elhalt szaru hajra bármit kenni:

H - Ü - L - Y - E - S - É - G .

Attól még, hogy gyártják...

Az egyetlen hely, ahol vmi felszívódhatna a hajhagymákhoz, az pont a hajtő. Neszeneked.

Lehet pontozni. Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.

2009. ápr. 26. 18:21
 2/12 A kérdező kommentje:

valószinüleg összekeversz vkivel ,tudom hoyg fodrászkellékesben lehet megvenni..lol

Amugymeg nem egy szénakazal a hajam,,kimondottan egészséges ,de akkor is kell ápolni,a fodrászom ajánlotta ezt a pakolást

2009. ápr. 26. 18:30
 3/12 A kérdező kommentje:
szóval aki ilyet használ írja meg létszi a véleményét ..én egy héten kétszer mosok hajat ,az nem sok ha minden hajmosás után rakok rá pakolást vagy elég ha egy hónapban egyszer?
2009. ápr. 26. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a fejbőrödre ne kend egyáltalán. Csak kb. a haj hosszúságának háromnegyed részére. Hajmosás, öblítés után egyből kend fel, és jó ha rajtahagyod valameddig, de ha nincs időd az is hatásos ha felkened kicsit átsimogatod és kész. Nem fogja zsírosítani a hajad ha kihagyod a fejbőrödet. És utána ha leöblítetted még nyugodtan befújhatod Gliss Kur-ral is.
2009. ápr. 26. 18:32
 5/12 A kérdező kommentje:
és ha befújom gliss kurrel,nem lesz az egy kicsit sok?amugy már bekentem törölközőbe van csavarva , a dobozon fél óra van feltüntetve
2009. ápr. 26. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az nem baj, ha nem hagyod rajta fél óráig, mert anélkül is hatni fog. Egyébként ha a hajtövedre kened, akkor sem fog zsírosítani (saját tapasztalat).

És nem, nem lesz sok, utána én is használok Gliss Kurt rá, sőt hajvasalás után még hajolajat is.

2009. ápr. 26. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:
csak azt mondjátok meg nekem hyg akkor most hányszor kell pakolást csinálni?minde hajmosás után? vagy havi egyszer
2009. ápr. 26. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:

bocsi megmondanád mennyibe került?

köszi

2009. ápr. 26. 19:30
 9/12 A kérdező kommentje:
1 literes változatban lehet csak kapni ,,itt Debrecenben a fodrászkellékesben 830 FT volt.baromi sok hozzáteszem szerintem nagyon sokáig elég lesz.nem kentem be az egészet csak a hajam harmadát ahogy vki itt leirta..nagyon puha lett tőle a hajam,utánna fújtam rá gliss kurt.
2009. ápr. 26. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
köszi
2009. ápr. 27. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!