Hogyan kell használni a placentás hajpakolást?
MÉg sose raktam a hajamra,nem szerteném hogy elzsírositsa szóval a hajtőre nem kell kenni ugye.
hajmosás után egyből kenjem rá? hagyjam hatni 30 percig ? utána befújhatom mondjuk gliss kur hajbalzsammal? minden hajmosáshoz lehet használni?
A múltkor még azt kérdezted, hol lehet megszerezni. Hiába mondtuk, csak megvetted, na most meg a használatit sem bírod elolvasni.
Még egyszer mondom: az elhalt szaru hajra bármit kenni:
H - Ü - L - Y - E - S - É - G .
Attól még, hogy gyártják...
Az egyetlen hely, ahol vmi felszívódhatna a hajhagymákhoz, az pont a hajtő. Neszeneked.
Lehet pontozni. Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.
valószinüleg összekeversz vkivel ,tudom hoyg fodrászkellékesben lehet megvenni..lol
Amugymeg nem egy szénakazal a hajam,,kimondottan egészséges ,de akkor is kell ápolni,a fodrászom ajánlotta ezt a pakolást
Az nem baj, ha nem hagyod rajta fél óráig, mert anélkül is hatni fog. Egyébként ha a hajtövedre kened, akkor sem fog zsírosítani (saját tapasztalat).
És nem, nem lesz sok, utána én is használok Gliss Kurt rá, sőt hajvasalás után még hajolajat is.
bocsi megmondanád mennyibe került?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!